Annonce
Ugeavisen Grindsted

Heden-springer nr. 2 ved Danske Mesterskaber

Christian Reusing fra Grindsted kom på skamlen ved DM. Privatfoto
Annonce

Grindsted: Christian Reusing fra Atletikklubben Heden i Grindsted var med, da de Danske Mesterskaber i atletik blev afviklet på Skovdalen Stadion i Aalborg.

Christian Reusing var med hos de 16-17 årige, og han viste endnu engang, at han tilhører den danske elite. Det fortæller Heden i en pressemeddelelse.

I trespring nåede Christian ud på 12,13 meter - og det endda uden at ramme afsætsplanken. Det var en våd affære, og da Christian samtidig var hæmmet af en overbelastet fod, ja så blev tilløbet lidt langsommere end normalt, og planken ikke så nem at få ram på. Resultatet var dog mere end nok til at sikre 2. pladsen og dermed sølvmedalje, da Jonas Strunge fra Hvidovre sprang 12,02 meter. Der skulle faktisk flyves en færing ind, før Christian fandt sin overmand, idet Misu Buha havde mere held med at ramme tilløbet perfekt, 12,98 meter lød vinderspringet på. Misu er et år ældre end Christian, så næste år vil Christian være blandt de ældste i sin gruppe, og så måske igen stryge helt til tops som sidste år. Men en flot sølvmedalje til Christian.

Prøv i øvrigt at måle 12,13 meter ud i haven - det springer Christian i trespring - det er altså temmelig langt…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce