Annonce
Ugeavisen Grindsted

Henrik og Michael vil sælge Lyng Bowl for 4,5 mio. kroner

Hverken Henrik Steen-Andersen og hans bror Michael Steen-Andersen ønsker at drive Lyng Bowl videre. De har derfor sat bowlingcentret til salg. Arkivfoto: Jan Kronvold
Næsten 600 bowlingspillere er blevet hjemløse, efter at Lyng Bowl er lukket. Nu er bygningen sat til salg.
Annonce

Grindsted: Efter 26 år med et bowlingcenter i Grindsted, ser det ud til, at byens hundredvis af bowlingspillere må finde nye baner at spille på.

Lyng Bowl er lukket, alle spillere har været forbi for at hente deres private kugler, og nu er bygningen sat til salg.

4,5 millioner kroner koster det, hvis man har mod på at drive bowlingcenter. Det ønsker ejerne Henrik og Michael Steen-Andersen ikke længere.

Lyng Bowl

Lyng Bowl blev opført af Arne Ekkenberg i 1994. Senere overtog sønnen John Ekkenberg bowlingcentret og drev det, indtil det blev solgt til Michael og Henrik Steen-Andersen i 2002.

Lyng Bowl kom med under Fonden Magion sammen med Lynghallen i sommeren 2013 i forbindelse med, at  Henrik Steen-Andersens blev ansat som leder af Magion.

Fonden Magion har siden og indtil slutningen af juni 2020 forpagtet Lyng Bowl, der stadig ejes af brødrene Steen-Andersen.

- Vi havde egentlig en køber, men vedkommende sprang fra på grund af corona, siger Henrik Steen-Andersen, der håber, at en ny ejer vil have mod på at drive bowlingcentret videre.

Det er EDC-mæglerne Egsgaard & Terkelsen der står for salget.

- Der er 1480 kvadratmeter med et stort køkken og gode faciliteter til servering. Det er mest oplagt som bowlingcenter, men hele kan også bygges om. Der er mange muligheder, og bygningen er i god stand, siger ejendomsmægler Per Terkelsen.

Udover Lyng Bowls 160 medlemmer, kan medlemmer af Ældre Sagen deltage her. Også Grindsted Familie og Firma Idræt har en bowlingafdeling med 250 medlemmer. Derudover har seniorbowlerne fra Billund, Ølgod og Tistrup haft hjemmebane i Grindsted.

Så hvis Lyng Bowl lukker, er det op mod 600 bowlingspillere, der mangler et sted at være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce