Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hjertemotionister er gået på sommerferie

Sommerafslutning hos formand Birgit Lorentsen i Sdr. Omme.

Sdr. Omme: Onsdag den 19. maj gik hjertemotionisterne på sommerferie efter dette års hjertemotion, der på grund af coronaen ikke har kunnet foregå indendørs som før.

Der er dog mange gode træningsmuligheder udendørs, hvor forskellige natur- og hjertestier i kommunen har været benyttet - under kyndig vejledning af den fysioterapeut, der er tilknyttet holdet.

- Og det ser ud til at være populært blandt deltagerne, da der har været god deltagelse hver gang - og ingen har meldt fra til næste sæson, der starter den 25. august, lyder det fra Leo Pedersen i en pressemeddelelse fra den lokale afdeling af hjerteforeningen.

Annonce

Hjerteforeningen Billund tilbyder ikke kun hjertemotion, men står også for nytårsmarchen i samarbejde med forskellige foreninger i kommunen.

- Vi laver arrangementer for medlemmer og frivillige, da det jo er en gammel sandhed, at socialt samvær, frisk luft og motion er godt for helbredet, - uanset om man har hjerte-/lungeudfordringer eller ej. Frivillige kan vi i øvrigt altid bruge flere af, siger Leo Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce