Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hr. P: Salg af mundbind støtter GGIF i hårde tider

Herretøjsbutikken Hr. P i Vestergade har taget initiativ til at få fremstillet mundbind med GGIF's logo på. Hele overskuddet går til de tre afdelinger i GGIF. Her er det butikschef Martin Jakobsen med et af de nye mundbind. Foto: Jan Kronvold
Herretøjsbutikken Hr. P og slipsefirmaet Connexion Tie i Brande står bag mundbind, der støtter de tre afdelinger i GGIF, som har det hårdt under coronaen.
Annonce

Grindsted: Fra den 18. november har herretøjsbutikken Hr. P solgt sorte mundbind med GGIF's logo på.

Mundbindene koster 60 kroner stykket og hele overskuddet bliver fordelt mellem de tre afdelinger i GGIF, fodbold, håndbold og gymnastik.

- Vi tjener ikke en krone på dem. Det er udelukkende for at støtte klubben, der på grund af corona ikke har fået indtægter fra hverken Musik i Gryden, den store julefrokost eller gymnastikopvisninger i år, fortæller Hr. P's butikschef, Martin Jakobsen.

Det er Hr. P, der har taget initiativ til at få produceret mundbindene i samarbejde med det kendte slipsefirma i Brande, Connexion Tie, hvor den ene ejer, Johnny Andersen, bor i Grindsted.

Annonce

Fin efterspørgsel

- Vi fik i første omgang 150 mundbind, som der var fin efterspørgsel på, og de første gik hurtigt. Så vi måtte bestille 150 mere. Folk har taget godt imod initiativet. Jeg har indtryk af, at dem, der køber mundbindene, har en tilknytning til klubben eller bare ønsker at støtte, mener Martin Jakobsen.

Der er tale om tre-lags mundbind i en god kvalitet, der kan vaskes ved 60 grader, og bindene kan kun købes hos Hr. P i Vestergade.

- Vi håber, at vi med salget af mundbind kan lægge en betydelig sum penge i de tre afdelingers kasser, siger Martin Jakobsen.


Vi tjener ikke en krone på dem. Det er udelukkende for at støtte klubben, der på grund af corona ikke har fået indtægter fra hverken Musik i Gryden, den store julefrokost eller gymnastikopvisninger i år

Butikschef Martin Jakobsen, Hr. P
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce