Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hundesalonen Lerbæk: Anja bliver også hundemassør

Hundefrisør Anja Lerbæk Jensen er gået i gang med at uddanne sig til lægeeksamineret hundemassør og kraniosakral-terapeut. Her er hun med sin egen bomuldshund, Maggie. Foto: Jan Kronvold
Hundefrisør Anja Lerbæk Døj Jensen er i gang med at uddanne sig til både dyrlægeeksamineret hundemassør og kraniosakral-terapeut. Planen er at udvide Hundesalonen Lerbæk på Ribe Landevej.
Annonce

Grindsted: Siden Anja Lerbæk Døj Jensen blev uddannet hundefrisør i 2013 har hun vasket, klippet og trimmet hunde i alle størrelser i sin egen hundesalon.

Nu er Anja Lerbæk Jensen også begyndt at give hundene en gang massage oveni. Det sker som træning i forbindelse med, at hun er gået i gang med en uddannelse som dyrlægeeksamineret hundemassør med speciale i rehabilitering af hunde og til efteråret går hun også i gang med at uddanne sig til kranio-sakral terapeut.

Hendes interesse for hundemassage kom, da hendes egen hund for et par år siden blev kørt ned, og da hjalp Anja med massage og genoptræning.

- Jeg tager også de to uddannelser for at have flere instrumenter at spille på - og for at variere mine arbejdsdage, fortæller 32-årige Anja Lerbæk Jensen.

Uddannelsen til hundemassør varer i halvandet år og overbygningen med kranio-sakral terapi tager cirka et halvt år. Uddannelsen foregår hos Karina Søgaard i Ejstrupholm og Anja er færdig med begge uddannelser i sommeren/efteråret 2021.

Anja Lerbæk Jensen har siden 2013 haft sin egen hundesalon og masser af kunder. Til næste år kan hun også kalde sig hundemassør og kraniosakral-terapeut. Her sidder hun med bomuldshunden Maggie og labradoren Molly. Foto: Jan Kronvold
Annonce

Udvidelse på vej

Det er planen, at Hundesalonen Lerbæk skal udvides, så der bliver plads til massagen.

Det er ellers ikke fordi Anja Lerbæk Jensen går og keder sig i sin salon på Ribe Landevej 10. Faktisk har hun susende travlt, så weekenderne også bliver taget i brug.

- Mange af weekenderne kommer jeg til at bruge på uddannelserne, indtil jeg er færdig. Mit hoved er fyldt op med data i øjeblikket, siger Anja Lerbæk Jensen.

Hun har endnu ikke lavet en plan for, hvordan massage og trimning af hundene kommer til at fungere i praksis, men hun har gjort sig nogle tanker om det.

- Mit håb er at kombinere tingene, så man kan booke massage af hunden, når man bestiller tid til klip og trimning. Måske kan massage-hundene så komme i weekenderne, siger Anja.

Hun åbnede sin egen salon i Filskov dagen efter hun var udlært i februar 2013. I juli 2017 flyttede hun salonen til Ribe Landevej 10.

- Og der har været fuldt hus lige siden jeg åbnede salonen. Jeg nyder det jeg laver, og jeg har det godt med at være i gang. Jeg tager mig altid tid til både hundene og ejerne - uanset hvor travlt jeg har, siger Anja Lerbæk Døj Jensen.

Det er planen, at hundefrisør Anja Lerbæk Jensen vil udvide hundesalonen, så der bliver et rum kun til massage. Foto: Jan Kronvold
Anja Lerbæk Jensen har aldrig manglet hunde i sin salon, siden hun åbnede. Der har været god opbakning i alle årene og hun arbejder alle ugens dage i sin lille salon. Foto: Jan Kronvold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce