Annonce
Ugeavisen Grindsted

Idræt om dagen samles til spis sammen- aftner i Magion: Så skal vi have Hennings livretter

Henning Lund, formand for Idræt om dagen, har taget initiativ til spis sammen-aftner om tirsdagen og kaffehygge for enlige om søndagen. Arkivfoto: Sabrina Brohus
Annonce

Grindsted: Mens mange andre foreninger lukker ned på grund af corona, gør Idræt om dagen det modsatte. Formand Henning Lund har taget initiativ til en spis-sammen-gruppe, som skal mødes i Magion tirsdag aften. Man kan tilmelde sig til Henning Lund i forbindelse med Idræt om dagen om fredagen, og så giver han besked videre til Magion.

- Så var der en, der sagde: Så skal vi have alle Hennings livretter om tirsdagen. Jeg synes, det kunne være fint at mødes, og alle andre end medlemmer af Idræt om dagen kan selvfølgelig også spise "Dagens middag" i Magion på det tidspunkt, siger Henning Lund.

Annonce

Søndage for enlige

Henning Lund har også taget initiativ til en søndagsgruppe for enlige. De er lige nu ca 15, der drikker kaffe og spiser rundstykker og snakker om verdens gang.

De mødes søndag klokken 9.30 og går så hver til sit ved middagstid.

- Alle siger, at søndagene er de værste, når man er alene, men det er altså ikke en sorggruppe. Det er mere en "nu skal vi videre-gruppe", siger Henning Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce