Annonce
Ugeavisen Grindsted

Inge har 40 års jubilæum på IFF i Grindsted

Inge Maria Seemann. PR Foto
Inge Maria Seemann havde den 1. januar været ansat hos IFF i Grindsted i 40 år. Fejringen er dog udsat på ubestemt tid på grund af covid-19.

Job: Inge Maria Seemann, QA koordinator, har 40 års jubilæum ved IFF i Grindsted.

Inge begyndte på fabrikken som laborantelev, og hun fik efterfølgende en stilling som laborant og arbejdede i de første år med kvalitetskontrol af råstoffer, mellemvarer og færdigvarer i forskellige områder på laboratoriet.

Inge engagerede sig i enzymanalyser, hvilket førte til et år i udviklingslaboratorierne i Brabrand, hvor hun arbejdede med udvikling af enzymanalyser.

Annonce

Da kvalitetssikring blev moderne, og fabrikken skulle indføre et ledelsessystem og leve op til ISO standarden, fangede det Inges interesse.

Hun kastede sig over kvalitetssikringsarbejdet (QA) og har gennem flere årtier været med til at opbygge det system, der sikrer, at kvaliteten undervejs i fremstillingsprocessen indbygges i de varer, der fremstilles på fabrikken.

Ifølge en pressemeddelelse har det krævet ekstra uddannelse, meget gå-på-mod, stor selvstændighed og en stor interesse i at få skabt et praktisk anvendeligt system til sikring af kvalitet og fødevaresikkerhed, som alle kollegaer på alle niveauer i organisationen bruger hver eneste dag.

Corona udsætter fejringen

Hun tager imod fødevaremyndigheden, når der er uanmeldt kontrolbesøg, gennemfører kundeaudits, svarer på spørgsmål om hygiejne, hårnet, skægbind og metaldetektorer, følger op på afvigelsesbehandlinger og vurderer forbedringer, som skal gøre systemet så godt som muligt og sikre den ønskede kvalitet i produkterne og den gode hygiejne i fabriksafsnittene. Hun rådgiver om egnet produktionsudstyr, så rengøringsvenlighed og hygiejnisk design tænkes ind, når der anskaffes nye maskiner.

Inge har også været med til at tilpasse systemerne og arbejdsgangene, så de opfylder præsident Obamas amerikanske fødevarelovgivningskrav, og på den måde sikre eksporten til USA. Hun ser frem til at vise det til den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), som på grund af covid-19 har måttet udskyde deres varslede inspektion.

Privat har Inge en aktiv familie bestående af fire børn og adskillige sviger- og børnebørn, som alle nyder godt af hendes private skov med shelter og eget kildevæld. Hun er glad for sine katte og hun deltager aktivt i lokale initiativer i sit nærmiljø. Menighedsrådet og ”Varde Å Dag”-gruppen nyder stor glæde af Inges effektivitet og hendes organisationstalent.

Fejringen af jubilæet er blevet udsat på grund af covid-19.

Inge har også været med til at tilpasse systemerne og arbejdsgangene, så de opfylder præsident Obamas amerikanske fødevarelovgivningskrav

Fra jubilæumsomtalen
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Henrik Dam holder foredrag: Fra postbud i Vorbasse til Folketingets formand

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt program: Ældre Sagen tager på fem rejser og ture i år

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Seniorer holdt et minuts stilhed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted reklamerer for sin unikke forurening: Skræmmer vi potentielle tilflyttere væk?

Ugeavisen Grindsted

Nerverne blev slidt tynde: Grindsted vandt med mindst mulig margin - men besynderlig fejl kunne have kostet sejren

Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Ugeavisen Grindsted

Ny ejer i The Classic Barber: Ahmad har overtaget den gammeldags barbersalon

Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Ugeavisen Grindsted

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Ugeavisen Grindsted

Brian Hollænder er selvstændig kloakmester: Når vi kommer med kameraet, stikker de  nysgerrige rotter snuden frem

Ugeavisen Grindsted

Psykisk sårbare har efterlyst bedre forhold i læserbreve, i artikler og på borgermøder - nu får de opbakning: - Det kan kun gå for langsomt

Annonce