Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ingrid og Harry Plagborg har diamantbryllup

Ingrid og Harry Plagborg har diamantbryllup fredag den 22. januar 2021. Privatfoto
Annonce

Ingrid og Harry Plagborg, Grindsted, har diamantbryllup fredag den 22. januar 2021.

De blev gift i 1961 og drev indtil 2003 en gård i Nollund, hvor de igennem årene foretog flere udvidelser og tilkøb. I de sidste aktive år med landbruget blev dyrene afviklet og tiden blev brugt på jordbrug, primært kartoffelavl, som var Harry Plagborgs store interesseområde.

Ingrid Plagborg deltog i arbejdet på gården og havde derud over i en årrække et rengøringsjob i Den Jyske Sparekasse.

I 2003 flyttede de til Grindsted for at nyde tilværelsen som pensionister.

Sideløbende med at drive gården har de begge været meget aktive med dilettant i Urup Forsamlingshus - og for Ingrid Plagborgs vedkommende foreningsarbejde i Husmoderforeningen.

Efter 2003 blev der mere fritid. De blev begge aktive indenfor blandt andet Idræt om dagen, bowling og frivillige på Grindsted Sygehus, hvor de sikrede, at patienter fik mulighed for at købe fra den mobile kioskvogn.

Endvidere har de deltaget aktivt i arrangementer indenfor Danske Seniorer, som også senere er blevet udvidet til en bestyrelsespost for Harry vedkommende.

Harry er fortsat aktiv jæger og nyder, sammen med sine sønner og jagtkammerater, at gå på jagt på terrænet i Nollund, hvor de tidligere selv havde jorden.

Parret nyder at være aktive og have en stor omgangskreds. Den oprindelige plan for diamantbryllupsdagen var også en stor fest med familien, naboer og venner, men på grund af coronasituationen er festen udsat. Plan B, som var at samle den nærmeste familie på dagen, blev også ændret, da coronarestriktionerne blev forlænget, så nu bliver dagen fejret med de nærmeste, som er parrets børn.

Familien tæller tre børn, tre svigerbørn og fire børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce