Annonce
Ugeavisen Grindsted

Jul i Grindsted: Årets julekalender er klar

Henning Lund, til venstre, Ratch og resten af julekalenderudvalget er ved at være klar med årets julekalender, der snart går i trykken. Her ses Henning Lund og Ratch med julekalenderne fra sidste år. Arkivfoto: Jan Kronvold
Allerede inden årets julekalender er gået i trykken, er der forudbestilt 200 styk.

Grindsted: Mange vil nok mene, at der er lang tid til jul.

Men faktisk er der kun godt to måneder til den 1. december. Den dag skulle de fleste af julekalenderen "Jul i Grindsted" gerne være udsolgt, og udvalget bag kalenderen er da også ved at være klar med julekalenderen 2020.

- Vi går den mørke tid i møde, men der er lys forude. Udvalget bag julekalenderen er klar med den sjette udgave, og igen i år har vi mødt positiv opbakning fra byens erhvervsliv, siger Jeyarajah Rasiah, Ratch, der er ansvarlig for julekalenderen.

Annonce

I år er det lykkedes for udvalget at få fat i tre nye sponsorer på lågerne.

- Det er vi stolte over, siger Ratch.

Han vil endnu ikke røbe, hvad der er motivet kalenderen, men afslører, at det er et meget flot motiv, som er blevet valgt.

- Allerede inden kalenderen er blevet trykt, og salget er gået i gang, har vi fået bestillinger på 100 styk, og vi håber også i år på stor opbakning, så der kan blive lys i Grindsted, siger Ratch.

Overskuddet fra julekalenderne går jo til julebelysning i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce