Annonce
Ugeavisen Grindsted

Julehjælpen kom i hus trods store forhindringer

Julekasseteamet fra Dansk Folkehjælp, Røde Kors og Vestermarkskirken kom i mål efter en stor indsats. Pressefoto
Det lykkedes julehjælpsteamet at samle nok penge ind, så man også i år kunne uddele julehjælp. 160 julekasser blev delt ud.
Annonce

Grindsted: Lørdag den 19. december gennemførte Vestermarkskirken i samarbejde med Dansk Folkehjælp og Røde Kors den planlagte julefest og uddeling af julekasser til dårligt bemidlede familier med børn.

På grund af corona var man dog nødt til at aflyse det årlige julemarked i Vestermarkskirken, så det var op ad bakke med udsigterne til at kunne give enlige forældre med børn en håndsrækning denne jul.

Det lykkedes dog med en stor indsats, fortæller præst Charley Stephansen i en pressemeddelelse:

- Vi besluttede, at vi måtte prøve at indsamle så mange midler som muligt: Pressemeddelelse blev sendt ud om den svære situation. Video blev lavet for at informere og give mulighed for at give til projektet. Den video er blevet set af over 2500. Det blev solgt lodsedler for børnehjælpsdagen, og mange fabrikerede forskellige ting, som blev solgt i forbindelse med arrangementer og gudstjenester. Indsamlingsbøsser blev sat op i mange forretninger. Pengene begyndte at komme ind stille og roligt, men vi havde kun halvdelen af det beløb, vi havde brug for før fristen den 30. november.

- Vi havde søgt forskellige fonde, men vi fik kun svar fra Ole Kirks Fond, som var meget generøs og donerede præcis det beløb, vi manglede.

Lørdag den 19. december kom cirka 40 børn og voksne og var med til en festlig julefest, som sluttede med, at  de fik deres julekasse. Alt i alt blev der delt 124 julekasser ud i Vestermarkskirken , og Varde og Røde Kors delte 36 julekasser ud.

- Hele udvalget er så taknemmelig for alle bidrag og den store indsats, som blev lagt for dagen, så alle de familier som havde brug for ekstra hjælp denne jul forhåbentlig fik en god og hyggelig juleaften, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce