Annonce
Ugeavisen Grindsted

Julemarked flyttes fra Enghuset til Torvet i Grindsted

Årets julemarked i Enghuset flyttes uden for på Torvet. Privatfoto: Henning Larsen
De Grønne Pigespejdere og FDF Grindsted flytter deres årlige julemarked udenfor.
Annonce

Grindsted: Gennem mere end 20 år har der været holdt julemarked i Enghuset i Grindsted.

For første gang siden Julemarkedets start flyttes markedet dog i år fra Enghuset på Sydtoften.

Årsagen er de mange udfordringer omkring covid-19, som gør, at det ikke er praktisk muligt at afvikle markedet med kravene om afstand og forsamlinger i lokalerne i Enghuset.

I stedet flytter arrangørerne, De Grønne Pigespejdere og FDF Grindsted, julemarkedet til Torvet i Grindsted, hvor der i små julehytter vil være alt det gode, som mange kender fra tidligere julemarkeder.

- Der er noget godt og specielt med Ullas brunkager, børnenes pebernødder eller forældrenes juledekorationer som selvfølgelig fastholdes. Derfor åbner en julebod med alt det bedste fra tidligere julemarkeder, så tidligere og trofaste gæste ikke skal gå forgæves. Det er vigtigt, at vi ikke laver for meget om, men fastholder det, vi er kendt for, siger Hanne Lorenz fra markedsudvalget, via en pressemeddelelse.

Annonce

Tombola på Torvet

En af de vigtige ting ved tidligere julemarkeder har været tombolaen med gevinster sponsoreret af byens forretninger og virksomheder. Det gentages også på torvet sammen med en fiskedam for børn.

- Der er god grund til at bevare julemarkedet som en tradition, ikke mindst fordi det er en vigtig økonomisk vigtig del af hverdagen i Enghuset. Det er dejligt at vi nu kan komme helt tæt på den gode stemning på torvet, siger Hanne Lorenz.


Der er noget godt og specielt med Ullas brunkager, børnenes pebernødder eller forældrenes juledekorationer som selvfølgelig fastholdes.

Hanne Lorenz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce