Annonce
Ugeavisen Grindsted

Julie er vild med værktøj - og kan også bruge det

Negletekniker Julie Rønberg Larsen med sin bomuldshund Holly. Foto: Jan Kronvold
Negletekniker Julie Rønberg Larsen er i sit es, når der skal samles Ikea-ting eller på andre måder bruges værktøj.
Annonce

Grindsted: Hos Julie Rønberg Larsen og kæresten Emil er det som regel Julie, der går forrest, når der skal samles skabe eller andre ting fra Ikea.

Julie er nemlig vild med værktøj, og hun mener selv, at hun er ret god til at bruge de forskellige slags værktøj.

Sådan har det været, så langt negleteknikeren Julie kan huske tilbage, og her på det seneste har hun haft rig lejlighed til at bruge værktøj i forbindelse med, at parret netop har købt hus på Nørre Allé efter hendes oldemor døde. Her har Julie har fået indrettet negleklinik i kælderen.

- Jeg elsker værktøj. Herhjemme er det som regel mig, der hænger hylder og billeder op. Jeg har det nok fra min far, der altid har givet mig lov til at hjælpe til, og vist mig hvordan man gør. Jeg elsker at bygge Ikea-ting, og hænge lamper op og slutte dem til strøm. Det har jeg altid haft interesse for. Det er da mega fedt, at kunne klare tingene selv, mener Julie.

Det mener hendes veninder vist også, for det hænder, at Julie hjælper dem, når der skal samles ting og sager, hænges noget op eller på en eller anden måde bruges boremaskine eller skruetrækker.

Annonce

Elsker neglelak

Julie Rønberg Larsen er født og opvokset i Grindsted. Hun har gået på Vestre Skole og senere handelsskolen - nu Erhvervsgymnasiet Grindsted.

Allerede mens hun gik på handelsskolen var hun begyndt at lege lidt med at sætte negle på sig selv og en veninde.

- Jeg har altid elsket neglelak og har altid gået med det, så langt jeg kan huske tilbage. Første gang jeg lavede negle tog det rigtig lang tid. Det var akrylnegle. Senere er jeg blevet meget glad for gelé-negle, og det lak jeg bruger i dag lugter ikke, siger Julie Larsen.

Hun er som tidligere nævnt kæreste med Emil, der udfører skinnearbejde med en gravemaskine på skinner på jernbanespor over hele landet. Det betyder, at Emil ikke er hjemme i perioder, men så har Julie bomuldshunden Holly, der er med overalt, hvor det er muligt.

Emils arbejdstider gør, at Julie er meget fleksibel med sine åbningstider i sin negleklinik Beauty Lip, hvor hun også nogle gange arbejder i weekenderne.

Annonce

På kursus

- Jeg går ikke så meget op i åbningstiderne. Jeg har bare brug for at have en guide eller rettesnor, siger Julie Larsen.

På sigt vil hun meget gerne udvide sine ydelser i klinikken. Noget af det første bliver nok spraytan, som er en behandling, hvor der sprayes væske indeholdende på hele kroppen og i ansigtet med en særlig spraymaskine.

- Der er mange der efterspørger det. Det kræver ikke så meget plads, og efter vi er flyttet har jeg plads i kælderen til at indrette et rum med en brusekabine, for det sviner lidt, fortæller Julie Larsen.

Inden hun kan tilbyde kunderne en gang selvbruner skal Julie dog på kursus i det. Hun håber på, at det bliver til januar.

Når Julie har fået lært lidt om spraytan skal hun så i gang med værktøjet, når brusekabinen skal installeres.


Jeg elsker værktøj. Herhjemme er det som regel mig, der hænger hylder og hylder op.

Julie Rønberg Larsen, negletekniker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce