Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kæmpe opbakning: Anlægget var fyldt grundlovsdag

Vejret bød på sommer grundlovsdag, og der var derofr kø ved isvognen til grundlovsfesten. Foto: Martin Ravn
Anlæggets Venner var mere end tilfredse med fremmødet til deres helt nye initiativ, en folkefest i og for anlægget i Grindsted.
Annonce

Grindsted: 200-300 mennesker havde onsdag eftermiddag slået sig ned under og i det grønne omkring den 100 år gamle talerstol i anlægget i Grindsted. Her nød de korsang og fællessang, mens danske flag vejrede i vinden og et svaneforældrepar med fem unger pudsede fjerene ved åen. En sommerdag på dansk, hvor solen tittede frem for at forsvinde lidt igen, og Anni Guldager, medarrangør og medlem af initiativgruppen Anlæggets Venner kunne ikke have været mere tilfreds.

- Det er så fint, og folk kan jo komme og gå, som de vil, og så er der den frie talerstol, sagde Anni Guldager, der var glad for alle de tiltag, som den nye gruppe havde fået sat i værk.

- Vi har satset på, at der skulle være noget at gå efter og noget for alle og for enhver smag, konstaterede hun.

Der mødte mange folk op til festen. Foto: Martin Ravn
Annonce

Legeplads og springvand på ønskeliste

Festen er netop et ønske om et startskud til mere liv og aktivitet i anlægget.

- Vi drømmer om, at legepladsen måske med et eventyrtema bliver lavet fin hernede igen, og at der måske kommer et springvand ligesom i gamle dage, men det er vigtigt, at det bliver vedligeholdt, sagde Anni Guldager, der nyder området, hvor hun selv tilbragte en del tid som barn.

- Min mor tog os med herned med en pakke isvafler og saftevand, og så var der en bæk, hvor man skulle undgå at få våde strømper, fortalte Anni Guldager, der i dagens anledning havde taget sin mor med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Ugeavisen Grindsted

Ugens film

Annonce