Annonce
Ugeavisen Grindsted

Køb gin hos Wine N' Fun og støt GGIF

Kris Skriver fra GGIF, til venstre, og Jens Sørensen fra Wine N' Fun præsentede den nye GGIF Gin fredag eftermiddag. Privatfoto
Vinbutikken Wine N’ Fun og GGIF har indgået et samarbejde. Det er der kommet en GGIF Gin ud af.

Grindsted: Er du til en god gin og samtidig gerne vil støtte den lokale idrætsforening, GGIF, så er der nu mulighed for begge dele.

GGIF har nemlig indgået et samarbejde med vinbutikken Wine N’ Fun om en gin. Den nye gin kommer til at gå under navnet GGIF Gin og vil kunne købes hos Wine N’ Fun fra lørdag den 27. februar for 325 kroner.

Så uanset om man er mest til håndbold og harpiks, synet af en fodbold eller nyder at se gymnastik, har man nu mulighed for at støtte alle tre idrætsgrene.

Udover støtten kan man opleve en ny og spændende butik i midten af Grindsted og give sig selv og andre en god smagsoplevelse.

For hver gin, der bliver solgt, vil der tilgå GGIFs klubkasse 75 kroner. Fra GGIFs side er man glad for at indgå i et samarbejde, der er til gavn for både Wine N’Fun og for klubben.

- I GGIF er vi glade for dette initiativ, som vi glæder os rigtig meget til at få sat i gang. Det begejstrer mig, at alle tre foreninger er gået sammen om det her, ligesom vi er med lotteriet. Sammen står vi nemlig stærkest. Jeg tror på, at det her bliver en rigtig stor succes. Både for GGIF og for Wine N’ Fun, siger Kris Skriver fra GGIF.

Annonce

Højkvalitetsgin

Fra butikkens side glæder Jens Sørensen sig over samarbejdet og initiativet.

- Jeg er glad for, at jeg kan bidrage med noget hjælp til GGIF og samtidig få udbredt kendskabet til min butik. Jeg har selv spillet fodbold i GGIF, og jeg håber, at samtlige GGIFere kan se værdien i at få en GGIF Gin til at stå på hylden, siger Jens Sørensen.

For hver flaske gin der bliver solgt hos Wine N' Fun, bliver der 75 kroner til de tre foreninger under GGIF. Privatfoto.

Der er tale om en gin med eget GGIF logo påtrykt. Flasken vil ovenikøbet være helt unik, da hver flaske vil have sit eget nummer. Om ginen siger Jens Sørensen:

- Der er tale om en højkvalitetsgin, der er leveret af vores bedste producent. Vi har ønsket at lave en god gin, hvilket er lykkes. Denne gin vil have noter af rabarber, så den vil være perfekt til en sommer på terrassen og i den traditionelle gin og tonic.

Begge parter håber og tror på, at der vil være stor opbakning til initiativet. Derudover er håbet, at mange kan se værdien i at købe en god flaske gin og samtidig støtte en lokal butik med mange gode ideer samt støtte de lokale frivillige indenfor håndbold, gymnastik og fodbold.


Jeg er glad for, at jeg kan bidrage med noget hjælp til GGIF og samtidig få udbredt kendskabet til min butik

Jens Sørensen, Wine N' Fun
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce