Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kultur- og Fritidsrådet: Karsten Krogsgaard Sommer er ny formand

Karsten Krogsgaard Sommer. PR foto
Karsten Krogsgaard Sommer afløser Ole Velo som formand for Kultur- og Fritidsrådet.
Annonce

Billund Kommune: Kultur- og Fritidsrådet har konstitueret sig med Karsten Krogsgaard Sommer som formand. Han afløser Ole Velo, der trak sig.

- Jeg brænder for Kultur- og Fritidsområdet i bred forstand, og vil meget gerne gøre mit til at udvikle det yderligere i positiv retning. Dette sker blandt andet ved, at vi i Billund Kommune har et stærkt og harmonisk Kultur- og Fritidsråd, som kan tale foreningernes og ildsjælenes interesser. Jeg vil gøre mit til at fortsætte den gode udvikling, som Ole har dannet rammerne for, afsluttede Karsten Krogsgaard Sommer sin motivation for at ønske at stille op som formand.

Annonce

Medlemmerne

Det var et enigt Kultur- og Fritidsråd, der valgte Karsten Krogsgaard Sommer som formand. På mødet deltog den nye repræsentant for idrætsområdet, Jesper Lindstrøm Bech, der samtidig trådte officielt ind i rådet. Han har siden Kultur- og Fritidsrådet etablering været valgt som 1. suppleant for idrætsrepræsentanterne.

Medlemmerne af Kultur- og Fritidsrådet er ud over formanden: Lise Nielsen, Inge Ib, Grethe Hald Højgaard, Jesper Lindstrøm Bech, Anette Grønholt Andersen, James Selvarajah, Hanne Lorenz (næstformand), Henning Larsen, Stig Løppenthin Møller og Mogens Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce