Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kendt influencer: Mød Lakserytteren i Bog & Idé i Grindsted

Torsdag den 16. juli besøger den kendte influencer Lakserytteren Bog & Idé/Legekæden i Grindsted. PR Foto
Den kendte influencer "Lakserytteren" med over en million følgere besøger Bog & idé/Legkæden i Grindsted torsdag den 16. juli, hvor han vil signere sin nye fantasyroman.
Annonce

Grindsted: Det er noget af en kendis for de unge, der torsdag den 16. juli klokken 11.00 kommer på besøg i Bog & Idé/Legekæden i Grindsted.

Det er Lakserytteren alias Rasmus Kolbe, der arbejder på at gøre unge mere kreative - både på sociale medier og i den ikke-digitale verden. Lakserytteren har over en million følgere på tværs af sine kanaler, og hver uge ser tusindvis af børn med på YouTube, hvor Lakserytteren har skabt et kreativt tegneunivers.

- Som voksne glemmer vi tit vores kreativitet. Derfor prøver jeg at få børnene til at holde fast i netop den evne. Med fremtidens arbejdsmarked tror jeg, det bliver nødvendigt at kunne tænke innovativt og kreativt, siger Lakserytteren, Rasmus Kolbe, i en pressemeddelelse.

Rasmus Kolbe har tidligere vundet DM i tegning, været tegnelærer og er uddannet fra Designskolen Kolding.

Annonce

Børn skal læse

Lakserytteren er udkommet med fantasyromanen, “Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed”. Bogen er ikke en selvbiografi, men en illustreret fantasy-roman fuld af monstre og magi. Det helt særlige ved bogen er, at Lakserytteren faktisk har skrevet den sammen med sine følgere på sociale medier. De har blandt andet været med til at tegne monstre, opfinde på skøre idéer og været testlæsere på bogen.

- Jeg vil gerne have at børn læser mere og slukker telefonen lidt oftere, mener Rasmus Kolbe

I alt har flere tusind børn over hele landet været med til at udvikle bogen, gennem opgaver, der i virkeligheden er lærerige idegenererings- og designprocesser. Lakserytterens nye bog skubber på hans mission om at styrke tegneglæden og gøre danske børn og unge mere kreative.

- Vi ser utrolig meget frem til besøget af Lakserytteren. Det er altid spændende, når en forfatter vil komme og fortælle vores kunder om deres bøger. Vi håber på stor fremmøde blandt vores kunder - både børn og voksne siger Brian Hansen fra Bog & Idé/Legekæden.

Lakserytteren

Rasmus Kolbe er 28 år og er uddannet fra Kolding Designskole

Rasmus Kolbe gør unge mere kreative gennem tegning og designopgaver på sine sociale medier

Lakserytteren har lavet oplysningsvideoer med med blandt andre børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, social- og indenrigsminister Astrid Krag og er desuden ambassadør for UNICEF Danmark.

Link til bogens hjemmeside: Odysia.dk


- Som voksne glemmer vi tit vores kreativitet. Derfor prøver jeg at få børnene til at holde fast i netop den evne. Med fremtidens arbejdsmarked tror jeg, det bliver nødvendigt at kunne tænke innovativt og kreativt.

Lakserytteren alias Rasmus Kolbe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Ugeavisen Grindsted

Ugens film

Annonce