Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kom indenfor: Den Jyske Sparekasse har åbnet dørene igen

Områdedirektør Svend Erik Christensen er glad for igen at se kunder i sparekassens filialer. Pressefoto
Annonce

Grindsted: Nu kan man igen komme ind i Den jyske Sparekasse. For at forhindre smitte med covid-19 lukkede sparekassen dørene til filialerne, da Danmark i midten af marts måned lukkede ned. Samtidig blev mange medarbejdere sendt hjem for at arbejde.

Nu er filialerne åbne, og kunderne har igen mulighed for at komme ind i sparekassen til et fysisk møde. Der bliver dog max lukket tre kunder ind ad gangen, og sparekassen har ligesom alle andre virksomheder taget nogle forholdsregler for at minimere smitterisikoen.

- Det er rigtig dejligt, at der igen er kunder i filialerne. Selvom der har været folk på arbejde, så har det alligevel været lidt underligt tomt med de lukkede døre og ingen kunder. Flere af de kunder, der kommer ind i sparekassen, kender vi jo, og så hilser man lige og får måske en snak. Jeg tror dog stadigvæk, at der er kunder, som vil benytte videomøder, efter de har prøvet, hvor godt det fungerer i praksis. Vi vil rigtig gerne se kunderne i vores filialer, men vi ved også, at i en travl hverdag med børn, job og fritidsaktiviteter kan det være svært at afsætte tid til et møde i sparekassen – og så kan et videomøde måske være løsningen i nogle tilfælde, siger områdedirektør Svend Erik Christensen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce