Annonce
Ugeavisen Grindsted

Tilskud: Kommunen åbner kassen for de frivillige

De frivillige mødes på tværs og taler sammen. PR foto
Nu kan der søges om tilskud til frivilligt socialt arbejde. Mandag 28. oktober inviterer frivilligrådet til fyraftensmøde om mulighederne for at søge om tilskud.
Annonce

Tilskud: Billund Kommune har nu åbent for ansøgninger om tilskud til frivilligt socialt arbejde. Ansøgninger skal sendes ind via Billund Kommunes hjemmeside senest 24. november. Støtten uddeles til foreninger, netværk og frivilliggrupper, som ønsker at udføre frivilligt socialt arbejde til gavn for borgere i Billund Kommune.

Tilskuddet gives til aktiviteter, der øger livskvaliteten for personer med forskellige udfordringer som sygdom, sorg, ensomhed, misbrug, handicap, integration og lignende. Der gives blandt andet støtte til sociale aktiviteter, der forebygger ensomhed og aktiviteter, der fremmer sundhed og motion. Støtten kan eksempelvis bruges til at dække entréudgifter, foredragsholdere, kurser og kontorartikler.

Mandag 28. oktober kl. 17 - 19 inviterer frivilligrådet til fyraftensmøde om mulighederne for at søge om tilskud til frivilligt socialt arbejde. Her kan man høre mere om, hvem der kan søge om tilskud, hvad man kan søge om tilskud til, og hvordan man søger. Fyraftensmødet holdes på Frivilligcenter Billund på Nymarksvej 10 i Grindsted. Tilmelding foregår via Billund Kommunes hjemmeside

Annonce

Annoncering

- Med §18-midlerne kan vi skabe gode rammer omkring aktiviteterne, støtte op om vores frivillige og tilbyde gratis aktiviteter. Det betyder, at vi kan nå ud til flere, udtaler Birgit Lorentsen fra Billund Hjerteforening i en pressemeddelelse.

Tilskuddet kan også anvendes til annoncering.

- Hvis ikke vi havde fået §18-tilskuddet, havde vi ikke haft mulighed for at oplyse vores medlemmer og andre interesserede omkring prostatakræft i Billund Kommune, fortæller Hans Christian Schack fra Prostatakræftforeningen PROPA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce