Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kommunens ansatte er sendt hjem, men: Søg byggetilladelser og andet som du plejer

Mange af kommunens ansatte sidder derhjemme og arbejder, så man kan henvende sig elektronisk til kommunen som normalt. Her er det områdechef for teknik- og miljø Bo Schjødt Andersen. PR-foto: Billund Kommune
Annonce

Billund Kommune: Selvom en stor del af kommunens ansatte er sendt hjem for at arbejde, kan man som borger i mange tilfælde få hjælp som man plejer.

Lidt over klokken 15 mandag sad for eksempel 344 kommunale medarbejdere hjemme med en sikker forbindelse til de systemer, der er i kommunen. Dermed er de fortsat på arbejde.

Det betyder, at borgerne og erhverv ikke behøver at holde igen med at indsende ansøgninger om byggetilladelse, byde på en byggegrund, anmode om en miljøtilladelse eller noget helt andet, oplyser kommunen. Kontakten til medarbejderne i de forskellige forvaltninger sker på samme måde som normalt via selvbetjeningsløsninger, mail eller telefon.

På arbejdsmarkedsområdet sidder medarbejderne også klar til at hjælpe og rådgive, og det samme gør man i familieafdelingen og sundhedsplejen, der også fortsat tager på hjemmebesøg, hvis der er nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce