Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kommunens bedst sælgende mægler: Overvejede at flytte, men har i stedet renoveret kontorlokalerne

Ejendomsmæglerne Lene Møller, til venstre og Lene Eg Madsen, Nybolig i Grindsted og Billund har i flere år været den bedst sælgende mægler i hele Billund Kommune. Foto: Jan Kronvold
Lokalerne i Borgergade 33, hvor Nybolig har haft kontor siden 2007, er netop blevet gennemrenoveret, selv om ejendomsmæglerne egentlig mangler plads. Beliggenheden afgjorde sagen.

Grindsted: Duften af træ og maling finder hurtigt vej til næseborene, når man træder ind ad døren til Borgergade 33 i Grindsted.

Her har ejendomsmæglerkæden Nybolig haft kontor siden 2007, og duftene skyldes, at lokalerne lige har fået den helt store tur, så de indvendigt til forveksling ligner et nybyggeri.

- Vi har nærmest fået lavet alt. Der er blevet malet over det hele, vi har fået nye gulve og lavet panelvægge og fået indrettet et nyt mødelokale i New Yorker-stil. Vi har også fået nyt køkken, nyt inventar og en ny facadedør, fortæller ejendomsmægler Lene Eg Madsen, der ejer Nybolig i Grindsted, Billund og Lalandia sammen med ejendomsmægler Lene Møller.

Annonce

Selv om det ikke er på kontoret, at de holder flest møder med kunderne – købere eller sælgere – så mener de to gange Lene, at lokalerne skal være indbydende.

- Vi har moderniseret, fordi det var tiltrængt. Det var på tide med en opfriskning, for vi har i sinde at blive her i mange år, siger Lene Eg Madsen.

Tre afdelinger

- Vi kiggede efter andre lokaler, men vi har vurderet, at synligheden her er svær at matche. Der er en livlig trafik til både apoteket, kirken, torvedagen og Café Jydepotten. Det er både gående og kørende, siger Lene Møller.

For i virkeligheden har de ikke for meget plads i de nuværende lokaler, men da Nybolig – udover afdelingen i Grindsted – også har en afdeling i Billund og en i Lalandia vurderede de to ejere, at det kan gå ved at lade nogle af de syv medarbejdere rokere rundt mellem afdelingerne.

Nyboligs fysiske tilstedeværelse i kommunens to største byer har betydet, at Nybolig er den ejendomsmægler der sælger flest boliger i hele Billund Kommune. Sådan har det været i flere år efterhånden.

- Vi er taknemlige for den støtte, som vi får fra vores kunder, og vi får høje karakterer på tilfredshed. Jeg tror, at det skyldes at vi gør meget for, at det bliver personligt, og at vi ordner alt i forbindelse med salg af bolig, mener Lene Eg Madsen.

Annonce

Sjovt og hårdt

Det høje aktivitetsniveau på boligmarkedet betyder stor travlhed hos ejendomsmæglerne.

- Der er meget at se til. Vi har haft et samlet salg på 215 emner indenfor de seneste 12 måneder. Det er en stor stigning i forhold til tidligere. Det er sjovt, men det er også hårdt, mener Lene Eg Madsen.

De to ejendomsmæglere mener, at det aktivitetsniveau godt kan vare ved i noget tid endnu.

- Renten er stadig fordelagtig og folk har penge, så jeg tænker, at det fortsætter, og jeg forventer et godt salg i både Grindsted, Billund og i omegnsbyerne, siger Lene Møller.

Den skepsis og bekymring, der fulgte med coronaens indtog i Danmark i foråret 2020, holdt slet ikke stik.

- Coronaen har påvirket markedet, men i en helt anden retning end vi havde forventet. Folk har været hjemme, og har fået andre behov, og så skal der ske et skift. Desuden er der mange unge, der kommer tilbage og stifter familier. Mange af disse springer over lejeperioden, og køber hus i stedet for, siger Lene Eg Madsen.

Annonce

Stigning på 67 procent

Boliger er i øjeblikket ved at være en mangelvare.

- Vi kan bruge mange flere boliger, og vi har en del skrevet op til både huse og sommerhuse. Det gælder i hele kommunen. Sommerhussalget er fuldstændig eksploderet. Også i Lalandia, hvor priserne på huse er stigende, fortæller Lene Eg Madsen.

Det er nu ikke kun på sommerhusmarkedet, at der er stor aktivitet. Det gælder også på parcelhuse, hvor priserne også er stigende.

- Der er mest efterspørgsel på etplans villaer. I Grindsted er det stadig Sydbyen, der er mest attraktiv, men Vestbyen er kommet godt med. I området ved Glentevej er der mange der køber de ældre huse og vælter dem, for at bygge nyt, fortæller Lene Eg Madsen.

Fra første kvartal 2019 til første kvartal i 2021 har der været en prisstigning på 24 procent i postnummer 7200. I hele kommunen har der været en prisstigning på 30 procent i den nævnte periode.

- I samme periode er handlerne stedet med 67 procent ifølge boligmarkedsstatistikken, oplyser Lene Møller.

Hos Nybolig er der i øjeblikket 55 boliger til salg plus 16 sommerhuse i Lalandia. Det er noget under, hvad der plejer at være til salg hos Nybolig.

Annonce

Nu også udlejning

Køberrådgivere

  • Tre ejendomsmæglere hos Nybolig i Grindsted og Billund indenfor det seneste år taget uddannelsen som certificeret køberrådgiver.
  • I den rolle skal de varetage køberes interesse og ikke sælgeren, som det ellers er tilfældet.
  • De kan også komme til at skulle forhandle priser og vilkår med de andre ejendomsmæglere i området.
  • Ifølge Lene Eg Madsen og Lene Møller, der ejer Nybolig i Grindsted og Billund, bliver der flere og flere købere, der benytter sig af køberrådgivere, som skal sikre at alt i forbindelse med salg af bolig forløber som det skal, og at alt er korrekt.

Hos Nybolig er der kommet en gren mere på træet af tilbud. Det er udlejning af boliger. Det er foreløbig kun i Billund, hvor Nybolig står for udlejning af 28 lejligheder.

- Vi vil gerne rundt om det hele menneske, uanset om det handler om køb, salg eller leje af boliger. Vi vil rigtig gerne have flere lejeboliger – også i Grindsted, siger Lene Eg Madsen.


Vi har moderniseret, fordi det var tiltrængt

Lene Eg Madsen, Nybolig, Grindsted
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Tyveknægte på spil flere steder i Grindsted

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kunstbulancen rammer Billund og Grindsted

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Læserbrev: Tak til Skjold Burne i Grindsted

Ugeavisen Grindsted

Væk med regneark og mere tillid til personale

Ugeavisen Grindsted

Tyv var tørstig: Snuppede drikkevarer fra udhus på Ribersvej

Ugeavisen Grindsted

Ugens Portræt: Coronaen satte fut i Malenes bogprojekt

Ugeavisen Grindsted

Jagten på den bedste jagtskytte går ind

Ugeavisen Grindsted

Anmeldelse: Lovende debut

Ugeavisen Grindsted

Bike & Run Stafetten udvider med rute til gående

Ugeavisen Grindsted

Indbrudstyv på spil i Engsøparken

Ugeavisen Grindsted

Debut som forfatter: Malene Klein udgiver krimi

Ugeavisen Grindsted

Sports- og Kulturgalla i Magion: Billetsalget er åbnet

Ugeavisen Grindsted

Træningen til den nye håndboldsæson er i gang: Du kan se Grindsteds træningskampe gratis

Ugeavisen Grindsted

Slut med blomster i Vestergade: Lone Lorentzen lukker Kræmmerhuset

Ugeavisen Grindsted

Karensminde genopliver den gamle høst

Ugeavisen Grindsted

Se billederne: Seniorer holdt sommerfest mellem regnbyger og sol på Karensminde

Ugeavisen Grindsted

Idræt om dagen inviterer til sommerfest på Karensminde

Ugeavisen Grindsted

Ny projektleder: Marie skal være med til at føre grønne tanker ud i livet

Ugeavisen Grindsted

Ældresagen inviterer til naturvandring i Baldersbæk Plantage

Ugeavisen Grindsted

Set fra Min Verden: Mere liv i Grindsted

Ugeavisen Grindsted

Indbrudstyv på spil i Grindsteds vestby

Ugeavisen Grindsted

Nu er opførelsen af de nye almene boliger i Filskov påbegyndt

Ugeavisen Grindsted

Sonja drømte om at blive sygeplejerske: Det blev i stedet til et liv i skoven

Annonce