Annonce
Ugeavisen Grindsted

Koncert med Queen i Magion udsat til 2022

Koncerterne med "One Night Of Queen", som leveres af Gary Mullen & The Works, er udsat til 2022. Pressefoto: Alissa Behn
Koncerten "One Night of Queen" med kopibandet Gary Mullen & The Works er blevet skubbet to år grundet covid-19.
Annonce

Grindsted: Koncerten "One Night of Queen" i Grindsted er udsat.

Koncerten skulle have spillet i Magion 2. oktober, men på grund af det forlængede forsamlingsforbud, har arrangøren - i samarbejde med spillesteder over hele landet - besluttet at udsætte samtlige koncerter.

Koncerterne med "One Night Of Queen", som leveres af Gary Mullen & The Works, var - eller var tæt på - at være udsolgt, og hos booking-bureauet SHB i Esbjerg - som har banet vejen for koncerterne - er man ked af situationen. Det samme gør sig gældende hos Magion, som havde set frem til en fyldt sal og masser af god musik.

- Vi respekterer fuldt ud myndighedernes anvisninger. Det skal være trygt og sikkert at gæste Magion til events, og vi må tage vores del af ansvaret for at begrænse smittefaren i den nuværende situation. Vi kan kun beklage situationen og håbe på en snarlig løsning på covid-19 pandemien og publikums tålmodighed, forklarer eventmanager Mads Søbye Helbo i en pressemeddelelse.

Annonce

Skubbet til 2022

Egentlig ønskede alle involverede - spillesteder og arrangør - at flytte koncerterne til efteråret 2021. Men på grund af covid-19 har bandet været nødt til at flytte rundt på hele deres turné-plan for 2021.

Derfor bliver det først i efteråret 2022, at bandet kommer til Grindsted, helt præcist den 30. september 2022.

Magion oplyser, at hvis man har købt billet og stadigvæk ønsker at opleve One Night Of Queen, skal man ikke foretage sig noget som helst. Billetten vil være gældende til koncerten i 2022.

Det er også muligt at anmode om at få sine penge tilbage, hvis man senest 15. september kontakter sin billetudbyder.


Vi kan kun beklage situationen og håbe på en snarlig løsning på covid-19 pandemien og publikums tålmodighed.

Mads Søbye Helbo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce