Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kulturen er klar: Kulturskolen er klar til at åbne 8. juni

Billund Kulturskole håber at åbne igen den 8. juni. Desuden er man klar med programmet for den nye sæson. Pressefoto
Coronatiden har vist, at kultur binder os sammen, mener Billund Kulturskole, som derfor kaster sig fortrøstningsfuldt ind i fremtiden.
Annonce

Billund Kommune: Nu er Billund Kulturskole klar med programmet for den kommende sæson med og har åbnet for tilmelding.

- I en tid som denne er det meget motiverende at søsætte en sæson, som skal resultere i udfoldelse og samvær igen til efteråret, lyder det i en pressemeddelelse fra en fortrøstningsfuld kulturskoleleder, Per Weile Bak

- Vi sætter vores lid til, at der til efteråret gælder nogle retningslinjer, der betyder, at vi kan igangsætte alle vores tilbud på en sundhedsfaglig forsvarlig måde, understreger han.

Både på det indad- og udadrettede plan er der meget nyt på tapetet i Billund Kulturskole. Efter adskillelsen fra ungdomsskolen besluttede kulturskolen, at det var tid til en ny visuel identitet, og nu har både hjemmeside og logo fået et nyt udtryk.

Samtidig har billeder og tekst på hjemmesiden fået følgeskab af videoer, hvor eleverne selv fortæller om deres oplevelser med at gå i undervisning.

Souschef Casper Jensen fortæller, at også corona-perioden leder institutionen på nye veje.

- Det er klart, at en så pludselig opstået situation bringer nogle alternative metoder i spil. Det har lært os meget om anderledes formidlingskanaler, hvilket vi vil tage med os fremadrettet, siger han.

Vi håber på at få lov at starte undervisningen eller dele af den op igen fra 8. juni.

Per Weile Bak

Annonce

8. juni

I kommende sæson vil kulturskolen også have fokus på sit talentarbejde indenfor alle fagretningerne.

- I det hele taget glæder vi os til at komme i gang igen på den sædvanlige manér, siger Per Weile Bak, der venter på signal fra regeringen.

- Vi håber på at få lov at starte undervisningen eller dele af den op igen fra 8. juni, og vores lærere er allerede gået i tænkeboks for at overveje, hvordan sæsonen kan rundes af på en fornøjelig måde, fortæller han og tilføjer:

- Corona-perioden har vist os, hvor meget kulturen betyder og er en del af os alle. Så vi håber, at denne sammenhængskraft ikke lige bliver glemt, når hverdagslivet gradvist vender tilbage, og forhåbentlig får rigtig mange lyst til at beskæftige sig aktivt med kultur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce