Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kunder kører til Grindsted fra Esbjerg og Herning: Børnlille er ved at blive stor

Annie Kristensen har selv en søn på tre år, og da hun stiftede bekendtskab med børnetøj, vidste hun med ét, at hun ville kaste sig ud i sin egen børnetøjsbutik. Mor Kirsten Kristensen supplerer med sine mange års arbejde med børn, og i sin tid blev hun uddannet inden for tekstiler hos Lars Larsen. Foto: Mai Møller Christensen
Der bliver plads til både pangfarver og tøj helt op i størrelse 12 år, når Annie Kristensen inden længe flytter sin børnetøjsbutik til større lokaler. Hendes eneste ansatte er hendes egen mor, og dét kan høres på jargonen.

Grindsted: Engang for cirka 20 år siden var det Kirsten Kristensen, der lærte sin lille datter Annie alverdens ting om verden og mindede hende om at rydde op på sit værelse.

Nu er det 28-årige Annie Kristensen, der lærer sin mor om alt fra dankortterminaler til hjemmesideopbygning. Og som minder hende om at folde silkepapiret helt lige, når hun pakker web-ordrerne ind.

- Jeg driller hende nogle gange med, at hun er så sirlig. Der er godt nok intet overladt til tilfældighederne, de der pakker skal se helt ens ud, ler Kirsten Kristensen og giver sin datter et dask i siden.

Annonce

Annie Kristensen ler også.

- Ja, det hører jeg godt nok meget for. Men mor, det giver altså bare et helt andet indtryk, når man modtager sådan en flot indpakket pakke. Når nu kunden ikke får butiksoplevelsen, må der være lidt oplevelse hjemme i stuen, siger hun og smiler sit store, hjertelige smil.

Selv om Børnlille også har en webshop, kommer kunderne helt fra Esbjerg, Silkeborg og Herning, for mange vil stadig gerne mærke tøjet mellem hænderne, inden de køber. Foto: Mai Møller Christensen

Kirsten Kristensen nikker. Faktisk er hun helt på linje med datteren, og det er både denne grundlæggende enighed og så tilsat den daglige pingpong og smådrillerier, der gør arbejdet mellem mor og datter så godt. Sammen klarer de den daglige drift af Annies børnetøjsbutik Børnlille i Vestergade 1, som hun åbnede i oktober 2020.

Dobbelt så meget plads

Og sådan et mor-datter-samarbejde kan bare noget. I hvert fald kommer kunderne til butikken i så stort et omfang, at Annie Kristensen nu vil udvide sin butik. Hun bliver liggende i midtbyen, men har lige nu kig på to forskellige lokaler, hvor hun begge steder vil få langt mere plads som de 50 kvadratmeter, hun har i dag.

- Jeg kan sagtens bruge dobbelt så meget plads. Der er hyggeligt her i Vestergade, men også ved at blive lidt trangt. Jeg har lige nu bestilt varer, som jeg ikke har plads til at få op, når de kommer, og så kunne de varer, vi allerede har, også sagtens bruge mere plads, siger Annie Kristensen.

Da hun ringede og spurgte, om jeg ville være med i butikken, var jeg fyr og flamme. Hvor tit får man lov at dele sådan en drøm med sin datter? Jeg synes, jeg er den heldigste mor i verden.

Kirsten Kristensen

Hun lader blikket glide rundt i butikken, og ganske rigtigt hænger sparkedragter, kjoler og alverdens andet nysselige børnetøj ganske tæt. Men fordi Annie kan et og andet med indretning og farveafstemning virker det ikke klemt, men ser faktisk drøngodt ud. Som en hyggelig hule tapetseret med det yndigste børnetøj i matte, dusede farver. Gammelrosa, mørk turkis, varm brun, afdæmpede pasteller. Blomsterflor på små pigebukser, fine striber på en striktrøje til drenge.

Annonce

Pangfarver og store størrelser

Annie Kristensens tidligere job inden for bolighandel, hvor hun havde med interiør og indretning at gøre, fornægter sig ikke. Hun er en ørn til det, og det med sans for farver og sammensætning går langt tilbage, husker hendes mor. Og her vil et større butikslokale også være til stor gavn.

Børnlille fører mange mærker, blandt andet Lil Atelier, Kongens Sløjd og Marmar Copenhagen. Mærker, der er kommet til i butikken på kundernes opfordring, er desuden Cóndor, Joha, Jellycat-bamser og Djeco-smålegetøj. Foto: Mai Møller Christensen

- Jeg kører jo meget med de her varme og sarte farver, og fordi her er så småt, vil det næsten ødelægge sammenhængen, hvis der pludselig kom pangfarver op at hænge. Men jeg får mange ønsker fra kunder, og med et større sted vil jeg kunne indrette forskellige små områder med hver deres stil og farve. Jeg vil også have tøj i større størrelser end i dag, helt op til 12 år, og store børn skal jo have deres eget område og prøverum, for de gider da ikke handle i en babybutik, ler Annie Kristensen.

Håbet er, at der kommer en aftale om et nyt lokale i hus inden for de næste par måneder.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Bridge begynder igen på fredag

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

33-årig kørte bil uden at have kørekort

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Jakkeindsamling: Kom ind til Sport 24 med din gamle jakke og støt Røde Kors

Ugeavisen Grindsted

Bedre vilkår for de sociale væresteder

Ugeavisen Grindsted

Test når det giver mening

Ugeavisen Grindsted

Vestermarkskirkens julemarked er tilbage

Ugeavisen Grindsted

Grindsted Rotary Klub støtter nødstødte familier

Ugeavisen Grindsted

Set fra Min Verden: Nødvendig udskiftning på kirkeministerbænken

Ugeavisen Grindsted

Kom og prøv at køre grønt

Ugeavisen Grindsted

Afgående byrådsmedlem er ny formand for integrationsforening

Ugeavisen Grindsted

Badawi åbner ny bod på street food: De milde øjne bag disken har set de mest forfærdelige ting

Ugeavisen Grindsted

Se her, hvem der er med i kampen om Rødder og Vinger-prisen

Billund Ugeavis

Nu kan du også købe begravelsen online: Nogle vil hellere sidde hjemme i fred og ro

Ugeavisen Grindsted

Bettina har elsket historie, siden hun var barn: Nu har hun fået et drømmejob på museet

Ugeavisen Grindsted

Grindsted Skakklub er truet på eksistensen

Ugeavisen Grindsted

Det første halve år som selvstændig er gået godt: - Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg om at åbne min egen blomsterbutik

Ugeavisen Grindsted

Ældre Sagen går travlt efterår i møde

Ugeavisen Grindsted

Lars Lilholt spiller julekoncert i Magion

Ugeavisen Grindsted

Foredrag stiller skarpt på danske kvindeskæbner

Ugeavisen Grindsted

Grindsted-forretninger søger mod mere plads: Optikerne havde travlt på den første åbningsdag

Ugeavisen Grindsted

Skal du med? Michael Falch & Dét Band optræder i Magion

Ugeavisen Grindsted

3F støtter op om Krogager Boldklub

Ugeavisen Grindsted

Jul i Grindsted: Salget af julekalendere begynder den 2. oktober

Annonce