Annonce
Ugeavisen Grindsted

Kvickly sponsorat: 231 vindere af gavekort er fundet

Formanden for Grindsted Handel, Jonas Pedersen, trak torsdag formiddag vinderen af et gavekort på 5000 kroner. Den heldige vinder blev Birgitte Friis. Foto: Pernille Steffensen
I en måned har der været 231 gavekort til en samlet værdi af over 100.000 kroner på spil i de butikker, der er med i Grindsted Handel. Vinderen af gavekortet på 5000 blev udtrukket torsdag.

Grindsted: Fra uge 10 og fire uger frem har kunderne haft mulighed for at vinde gavekort på 200 kroner i de butikker i Grindsted, der er med i Grindsted Handel.

Torsdag formiddag blev hovedgevinsten - et gavekort på 5000 kroner - så udtrukket. Det stod formanden for handelsforeningen, Jonas Pedersen, for i sin butik Hr. P i Vestergade, og den heldige vinder blev Birgitte Friis.

Lodtrækningen foregik på den måde, at alle de indsamlede kuponer blev hældt ned over Jonas Pedersen - og der var mange - og han greb så vinderkuponen.

- Der har været rigtig mange udfyldte kuponer, og der skal lyde en stor tak til Kvickly og til kunderne for at have bakket op i en svær tid, siger Jonas Pedersen.

Det er som bekendt Kvickly i Grindsted, der har sponsoreret kampagnen. Årsagen til gavmildheden er, at dagligvarebutikkerne måtte holde åbent i forbindelse med nedlukningen i modsætning til specialbutikkerne. Det gav Kvickly mulighed for at sælge varer, som det ikke var tilladt for specialbutikkerne at sælge.

Derfor havde Kvickly på landsplan et større salg af nonfood-varer end normalt, og for at bakke op om handelslivet blev det besluttet at give dette overskud tilbage til specialbutikkerne.

Torvedage i maj

I Grindsted har beløbet været på den gode side af 100.000 kroner, som er kommet butikkerne og kunderne til gode.

- Der har været store chancer for at vinde et gavekort, da der har været 230 i alt plus gavekortet på de 5000 kroner, så det har givet kunderne en ekstra grund til at handle lokalt. Men jeg kan ikke sige, at det er gavekortene der har givet mere handel. Jeg tror dog, at folk handler alt det de kan lokalt, og det er positivt, siger Jonas Pedersen.

Der var rigtig mange udfyldte kuponer, som kunderne har udfyldt i butikkerne den seneste måned. Formanden for Grindsted Handel udtræk vinderen af hovedgevinsten. Foto: Pernille Steffensen

I år fylder Grindsted Handel som bekendt 100 år, og det var planen, at det skulle fejres over hele året. Men på grund af coronaen er det stadig usikkert, hvad der kan gennemføres.

- Vi tager det måned for måned og uge for uge, siger Jonas Pedersen.

De årlige kræmmermarkeder skulle have været i gang til påske, men blev udsat, men nu skulle der være lys for enden af den tunnel.

- Kræmmermarkederne vender tilbage som torvedage til maj. Vi forventer ikke at få problemer med det, da vi tidligere har vist, at det kan vi håndtere, siger Jonas Pedersen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Annonce