Annonce
Ugeavisen Grindsted

Løsgængeren Mads Helbo har meldt sig ind i Venstre

Mads Helbo meldte sig for halvanden måned siden ud af Det Radikale Venstre, da han ikke var enig i flere dele af partiets landspolitiske linje. Nu har han valgt at indmelde sig i Venstre, som dermed igen er byrådets største parti. Arkivfoto: Søren Gylling
Venstre er igen det største parti i Billund Byråd, efter Mads Helbo, der for halvanden måned siden forlod Det Radikale Venstre, har valgt at melde sig ind i partiet.

Billund Kommune: Venstres byrådsgruppe er vokset. Mads Helbo, der for halvanden måned siden valgte at melde sig ud af Det Radikale Venstre og blive løsgænger, er nu blevet medlem af Venstre og indtræder dermed i partiets byrådsgruppe.

- Min grundholdning har altid været liberal. Som radikal tilhørte jeg den blå del af partiet, og nu må jeg konstatere, at mit politiske ståsted har flyttet sig i en grad, så medlemskab af Venstre føles som det rigtige, siger Mads Helbo ifølge en pressemeddelelse.

Han ser frem til at blive en del af en større gruppe, og han slår fast, at han ikke har ændret sig nævneværdigt, selvom han nu melder sig ind i et nyt parti.

- Mine andre kollegaer i byrådet vil ikke opleve et skifte fra min side. Samtalerne på tværs er uhyre vigtige for mig, så jeg vil blive skuffet, hvis telefonen pludselig holder op med at ringe, siger Mads Helbo.

Annonce

Vil være kandidat for Venstre

42-årige Mads Helbo stammer fra Billund, men han er i dag bosiddende i Grindsted, hvor mange kender ham på grund af hans civile job som eventkoordinator i Magion.

Han er i indeværende periode medlem af unge- og kulturudvalget, og det ændrer sig ikke, selvom det i resten af perioden bliver som repræsentant for et andet parti.

Mads Søbye Helbo

  • 42 år.
  • Stammer fra Billund, men er i dag bosiddende i Grindsted.
  • Gift med Iben Søbye Helbo. Sammen har de to børn.
  • Arbejder til daglig som eventkoordinator i Magion i Grindsted.
  • Blev ved valget i 2017 valgt til byrådet for Det Radikale Venstre med 164 personlige stemmer.
  • Fortsætter som løsgænger i Billund Byråd.

Mads Helbo fortæller, at han, når Venstre skal have sammensat en kandidatliste frem mod efterårets kommunalvalg, vil gå efter at blive kandidat for partiet.

Annonce

Venstre byder ham velkommen

Venstres gruppeformand, Peter Fredensborg, glæder sig over, at Mads Helbo har valgt at melde sig ind i partiet og dermed blive en del af byrådsgruppen.

- Vi kender i forvejen Mads som en, der har et stort hjerte for Billund Kommune og som er præget af både grundighed og saglighed i sin politiske tilgang. Mads er på den måde et stort aktiv, og vi ser derfor meget frem til at få et tættere samarbejde med ham i vores gruppe, lyder det fra Peter Fredensborg.


Min grundholdning har altid været liberal. Som radikal tilhørte jeg den blå del af partiet.

Mads Helbo (V)


Med tilgangen af Mads Helbo har Venstre igen de 10 mandater, som vælgerne tildelte partiet ved valget i 2017. Dermed er Venstre også igen blevet byrådets største parti - en titel, der det seneste stykke tid har skullet deles med Socialdemokratiet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce