Annonce
Ugeavisen Grindsted

LAG har fortsat penge til uddeling

Børge Jensen, formand for LAG Vejen-Billund, glæder sig over, at der fortsat penge til uddeling. JFM-arkiv
Egentlig havde LAG Vejen-Billund meldt ud, at det snart ikke længere var muligt at søge penge. Men budgetrammen er intakt – også for næste år.
Annonce

Billund Kommune: Der er gode nyheder fra LAG Vejen-Bilund, som uddeler EU-midler til støtte for projekter og aktiviteter i landdistrikterne.

LAG Vejen-Billund har tidligere sendt informationer, at det snart ikke længere er muligt at søge tilskud. Men sådan er det ikke:

- Vi har stadigvæk midler til rådighed fra dette års budgetramme, og så har vi fået meddelelsen om, at vi har samme budgetramme til rådighed til næste år som dette år, hvilket er en fantastisk nyhed for os, siger formand Børge Jensen i en pressemeddelelse.

LAG Vejen-Billund opfordrer derfor alle, som arbejder med spændende projekter til at kontakte LAG om projekterne i landdistrikterne.


Vi har stadigvæk midler til rådighed fra dette års budgetramme, og så har vi fået meddelelsen om, at vi har samme budgetramme til rådighed til næste år som dette år, hvilket er en fantastisk nyhed for os.

Børge Jensen, formand for LAG Vejen-Billund


Det kan være projekter, som er med til at fastholde og etablere arbejdspladser igennem etablering og videreudvikling af mikrovirksomheder eller styrke samarbejdet mellem erhvervs- og turismeaktører igennem nationale og internationale samarbejdsprojekter. Endelig projekter som kan skabe attraktive faciliteter og igangsætte aktiviteter i landdistrikterne til glæde for borgere og turister.

Annonce

Kom ud af busken

LAG håber, at alle med initiativer vil komme ud af busken og på den måde være med til at udvikle mikrovirksomheder, turismefaciliteter og netværk i Vejen og Billund kommuner.

- Vi vil så gerne høre fra alle initiativtagere, som er i gang med at etablere eller udvikle deres mikrovirksomheder. Og hvis de er i gang med skabelsen af et netværk, så er vi også meget interesserede, siger koordinator Merethe Juul.

Hun føjer til: - Ja, og så må vi ikke glemme vores specielle pulje til grønne, bæredygtige projekter såsom grønne løsninger, klima- og miljøtiltag, cirkulær økonomi, øget og ny adgang til natur, nye naturoplevelser og/eller naturbevarende tiltag og ikke mindst bæredygtig turisme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce