Annonce
Ugeavisen Grindsted

Landbrugselever besøgte folketingsmedlem på Christiansborg

På grund af coronarestriktionerne foregik rundvisningen udendørs med besøg i bibliotekshaven, ridebanen og slotspladsen ved Christiansborg, mens Anni Matthiesen fortalte om alt det, der fylder i hverdagen som folketingsmedlem. Privatfoto

Grindsted: For nylig havde det lokale folketingsmedlem, Anni Matthiesen (V), besøg hjemme fra Grindsted på Christiansborg, hvor en række landbrugselever fra Grindsted Landbrugsskole var taget østpå for at høre om hverdagen på Christiansborg, de historiske bygninger og politiske dagsordener.

Anni Matthiesen bor i Krogager:

- Langt de fleste folketingsmedlemmer bor i København, og det mener jeg, er ærgerligt. For mig er det helt naturligt at være en del af det område, som jeg repræsenterer i Folketinget, som også er mit hjem. Derfor er det også altid rigtig hyggeligt at få besøg hjemmefra, siger Anni Matthiesen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

- Vi fik nogle gode snakke om både rigide landbrugsregler og minkskandalen, som flere af de engagerede elever har været berørte af.

Eleverne fra Grindsted Landbrugsskole skulle efter rundvisningen videre på kanalrundfart efterfulgt af en tur på Christiania, inden turen gik hjem til Grindsted igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce