Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lars er klar til at vise den frem: Hyundai Ioniq 5 er Årets Bil i Danmark 2022

Årets bil 2022, Hyundai Ioniq 5, er egentlig anden generation af Hyundai-elbiler. Den kan nu ses og prøves hos Hyundai-forhandler Lars Nørgaard i Grindsted. Foto: Jens Eilertsen
Elbilen Ioniq 5, der kan opleves hos Hyundai Grindsted, er kåret til Årets Bil i Danmark 2022. Kåringen er den seneste i rækken af priser, som i år er tilfaldet Ioniq 5.

Grindsted: Hyundai-forhandler Lars Nørgaard i Grindsted er en meget glad mand for tiden.

Det skyldes, at han har årets bil 2022, den elektriske Hyundai Ioniq 5, stående i sin udstillingshal, og han er klar til både at vise den frem og til at give en prøvetur.

Den elektriske familiebil har i 2021 vundet indtil flere prestigefyldte priser, og den seneste i rækken faldt tirsdag den 30. november, hvor en jury bestående af 23 motorjournalister kårede Årets Bil i Danmark 2022. IONIQ 5 fik også Innovationsprisen. Det er tredje gang, at Hyundai vinder den pris.

Annonce

- Vi er stolte over, at Hyundai Ioniq 5 er blevet kåret som Årets Bil i Danmark. Det er en pris, der betyder meget. Det er første gang, at en koreansk bil stryger helt til tops - endda meget overlegent, siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark, i en pressemeddelelse.

Lars Nørgaard er også svært tilfreds med kåringen.

Nyskabende elbil

- Ioniq 5 er nyskabende og har gjort sig særligt bemærket med det karakteristiske design, imponerende plads i kabinen samt lynhurtig opladning ved hjælp af avanceret 800 volt teknik og masser af udstyr. Samtidig ligger bilen i et prisleje, hvor rigtig mange kan være med. Dermed har den en komplet pakke, der er svær at slå, mener Lars Nørgaard.

Årets Bil i Danmark er en kåring, hvor jurymedlemmer fra den danske motorpresse stemmer om årets bil. Juryen fandt først frem til syv finalister, hvorefter Ioniq 5 til slut løb med sejren.

Det er ikke kun hos jurymedlemmerne fra foreningen Danske Motorjournalister, at Ioniq 5 høster anerkendelse. Ved dette års Auto Awards, der løb af stablen for nylig, vandt Ioniq 5 ligeledes ”Årets Miljøbil” og ”Årets Teknologiske Frontløber”. Også uden for Danmarks grænser har Ioniq 5 vundet anerkendelse. Den er blandt andet også netop blevet kåret som Årets Bil i Tyskland. I alt har elbilen Ioniq 5 indtil videre vundet 23 internationale priser.

- Der er ingen tvivl om, at vi har rykket os med lanceringen af Ioniq 5. Og vi glæder os enormt til at introducere den næste i rækken - Ioniq 6 i 2022, fortæller Annegrethe Skovby.

Prisen for en Ioniq 5 begynder ved 324.995 kroner.

Ioniq 5 er nyskabende og har gjort sig særligt bemærket med det karakteristiske design, imponerende plads i kabinen samt lynhurtig opladning

Lars Nørgaard
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Henrik Dam holder foredrag: Fra postbud i Vorbasse til Folketingets formand

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt program: Ældre Sagen tager på fem rejser og ture i år

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Seniorer holdt et minuts stilhed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted reklamerer for sin unikke forurening: Skræmmer vi potentielle tilflyttere væk?

Ugeavisen Grindsted

Nerverne blev slidt tynde: Grindsted vandt med mindst mulig margin - men besynderlig fejl kunne have kostet sejren

Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Ugeavisen Grindsted

Ny ejer i The Classic Barber: Ahmad har overtaget den gammeldags barbersalon

Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Ugeavisen Grindsted

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Ugeavisen Grindsted

Brian Hollænder er selvstændig kloakmester: Når vi kommer med kameraet, stikker de  nysgerrige rotter snuden frem

Ugeavisen Grindsted

Psykisk sårbare har efterlyst bedre forhold i læserbreve, i artikler og på borgermøder - nu får de opbakning: - Det kan kun gå for langsomt

Annonce