Annonce
Ugeavisen Grindsted

Legoland fik Pernille til Billund

Pernille Steffensen er opvokset i Bramming, men bor i dag med sin mand og deres to drenge i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
I 2009 fik Pernille Steffensen job i Legoland. Derfor flyttede hun for 10 år siden til området og bor i dag i Grindsted med sin mand og to drenge.

Grindsted: Det bliver Pernille Steffensen, der som event-koordinator skal stå for afviklingen af events og arrangementer i Grindsted Handels regi de næste par år.

Derfor har Ugeavisen Grindsted sat Pernille i stævne på det sted i midtbyen, som er omdrejningspunktet for de fleste af årets aktiviteter.

Det sker på en solbeskinnet onsdag, hvor en bidende kold vind smyger sig om benene på os.

Annonce

Pernille har boet i Billund Kommune i 10 år, og det var Billund Kommunes største turistattraktion, Legoland, der fik Pernille Steffensen til at flytte til kommunen.

Først til Billund og siden til Grindsted, hvor den selvstændige event-koordinator i dag bor med sin mand og drenge.

Hun er 36 år og født og opvokset i Bramming. Folkeskolen blev klaret på Nordre Skole frem til 9. klasse, hvorefter Pernille tog på efterskole. Det var Skanderup Efterskole ved Lunderskov, hvor hun tog 10. klasse.

Derefter gik hun på handelsskole i Ribe.

Sabbatår

Efter skoletiden trængte Pernille til at se noget andet end bøger, så hun havde sabbatår i et par år.

- Jeg var blandt andet ude og rejse og arbejdede på København-Oslo-båden, fortæller Pernille Steffensen.

Efter et par år vendte hun tilbage til bøgerne, da hun gik i gang med at læse til serviceøkonom indenfor sport og events på Minerva i Randers.

- Det var så meningen, at jeg ville tage en overbygning, men så fik jeg tilbudt et job, som jeg sagde ja til, fortæller Pernille.

Det var event og reklamebureauet The Show, som hyrede Pernille. Det skete i 2008, men allerede året efter - altså i 2009 - blev hun ansat som eventkoordinator i Legoland.

- Jeg var koordinator for hotel og park i fem år, hvor jeg stod for alt fra shows og underholdning til events, fortæller Pernille Steffensen.

I januar 2015 blev hun eventchef i hele Legoland. Det var hun frem til 2019, hvor afdelingen blev nedlagt.

I januar 2020 startede hun sit eget eventbureau Wauw Studios fra hjemmet i Grindsted.

Annonce

Svær start for Wauw Studios

- Jeg nåede ikke at komme i gang med mit bureau før coronaen kom i marts. Så det blev lidt op ad bakke, fortæller Pernille.

Vendepunktet i hendes lille firma kom dog allerede i april, hvor Pernille var med til at afvikle "Billund står sammen" den 25. april.

- Jeg har haft noget at lave siden, siger Pernille.

Lige i øjeblikket arbejder hun kun for lokale, men hun har kontakter, som hun kan trække på i hele landet, hvis der skulle blive behov for det.

- Jeg kan rigtig godt lide at skabe noget lokalt, hvor det er vigtigt, at alle får noget ud af tingene. Og så er det dejligt at have en lokal base, mener Pernille.

Hun er gift med Tune, der er malermester, og parret har to drenge på fire og syv år.

I fritiden har Pernille tidligere spillet håndbold, men selv om hun er stoppet, så er hun stadig en del af holdet, og hjælper til, hvor hun kan.

I dag spiller hun golf og står på paddleboard en gang i mellem, når tiden er til det.

Hun og gemalen har netop købt et hus i Gørding, som de skal i gang med at renovere, og så skal det lejes ud.

- Det er et familieprojekt, og vi keder os aldrig, mener Pernille Steffensen.


Jeg kan rigtig godt lide at skabe noget lokalt

Pernille Steffensen, event-koordinator
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce