Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lejeboliger: 22 nye rækkehuse på vej i Grindsted

Gorm og Chris Pedersen er i gang med at opføre 22 nye rækkehuse på Abeildvej i Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Gorm og Chris Pedersen er gået i gang med at opføre 22 rækkehuse på grunden mellem Abildvej og Gl. Vejlevej i Grindsted.
Annonce

Grindsted: Der er 22 nyopførte rækkehuse på vej i Østbyen i Grindsted.

Det er far og søn, Gorm og Chris Pedersen, der med deres firma, Fladenbund, står bag opførelsen af de nye huse, der bliver lejeboliger, hvor det er tilladt, at lejerne må holde ét husdyr pr. husstand.

- Vi mener, at der er et behov for den type lejeboliger i Grindsted, og så bød muligheden sig på grunden, hvor Grindsted Betonvarefabrik tidligere lå, fortæller Gorm Pedersen.

Han ejer entreprenørfirmaet Harry Andersen & Søn, der har gravet ud og støbt fundament til tæt på 800 huse. Nu fik han lyst til at være med til at bygge hele huse.

- Rækkehusene er det første vi bygger i eget regi, siger Gorm Pedersen.

Der bliver tale om to typer huse. 17 af dem er på 110 kvadratmeter og fire værelser, mens de resterende er på 95 kvadratmeter og tre værelser. Alle husene er i ét plan.

Entreprenøren understreger, at det ikke er ældreboliger, men boliger, som alle kan leje sig ind i. Området kommer til at hedde Abildhaven.

- Udlejningen er netop gået i gang og interessen har været overvældende. Der har været over 9000 visninger på Facebook, siden vi lagde en video ud i onsdags, og de første lejekontrakter er sendt ud. Det havde jeg ikke regnet med. Det er fedt og det er vi glade for, siger 45-årige Gorm Pedersen.

Annonce

Søn står for udlejningen

De to har fordelt arbejdet sådan, at det er Gorm Pedersen, der står for opførelsen af husene, mens hans søn, 19-årige Chris, står for markedsføring og udlejning af husene.

- Jeg har ansvaret for at få husene udlejet og har stor kontakt til lejerne. Desuden styrer jeg Facebook og den øvrige markedsføring. Jeg har altid synes, at det var spændende med den tætte kontakt med kunderne, siger Chris Pedersen, der er i gang med sit sidste år på Erhvervsgymnasiet Grindsted.

Rækkehusene bliver opført i gule mursten og sorte tagsten. Vinduer og døre bliver sorte i alu/træ og der bliver loft til kip. Alle husene får et redskabskur og der bliver en lille have til alle husene.

Grunden mellem Gl. Vejlevej og Abildvej bliver til Abildhaven, hvor der opføres 22 nye rækkehuse til udlejning. Foto: Jan Kronvold

- Vi forsøger at holde en god kvalitet i byggeriet, der kommer til at ligge i et lækkert område. Der er naturskønt med sø og å og masser af stier og der er kun 1,1 kilometer ind til Torvet, siger Gorm Pedersen.

Annonce

I fire etaper

De 22 rækkehuse bliver opført i fire etaper.

- De første fem bliver klar til indflytningen den 1. februar 2021, de næste seks er klar til indflytning den 1. maj 2021, mens de to sidste etaper ikke er helt bestemt endnu, fortæller Gorm Pedersen.

Rejsegildet på første etape er planlagt til den 2. november og først i januar bliver der åbent hus, så folk kan komme ind og se, hvordan husene kommer til at se ud.

Det er AKO Byg i Grindsted, der har hovedentreprisen på byggeriet, der er tegnet at Trekantens Tegnestue.

Det er Gorm og Chris Pedersens vision, at der skal opføres flere boliger på den lange bane.

Man kan se mere på: www.fladenbund.dk


Vi mener, at der er et behov for den type lejeboliger i Grindsted, og så bød muligheden sig på grunden, hvor Grindsted Betonvarefabrik tidligere lå

Gorm Pedersen, Fladenbund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce