Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lions leverer gødning og kalk

Lions Billund-Grindsted er igen i år klar til at levere gødning og kalk til grundejerne i Billund Kommune. Der er netop åbnet for bestilling. Billedet er fra et tidligere år, hvor Knud Hovmøller, til venstre, og Kaj Møller var i sving for Lions. Arkivfoto
Lions Billund-Grindsted åbner for bestilling af gødning til haven.

Billund Kommune. Foråret er langsomt men sikkert på vej.

Også til Billund Kommune, hvor et af de sikreste forårstegn er, at når Lions Billund-Grindsted gør klar til at sælge gødning og kalk til de mange haver.

Det sker nu, hvor Lions netop har åbnet for bestilling af gødning og kalk til haven. Den tilbagevendende aktivitet er sammen med nytårskoncerten og tulipansalget med til at skabe grundlag for Lions’ humanitære hjælpearbejde lokalt, regionalt og udenlands.

Lions hjælper blandt andet med unges lejrophold i udlandet, Lions Katastrofe- og hjælpefond, Café Jydepotten, lokale spejderkorps, misbrugsprojektet ”Du vælger selv” for alle 6.- og 7.-klasser i kommunen og gratis ophold i Lions’ feriehuse ved Henne Strand og på Årø for vanskeligt stillede familier

Det er nemt at bestille gødning og kalk. Man går bare ind på: www.lc-billund-grindsted.dk

På hjemmesiden står det hele forklaret.

Og det er så corona-sikkert, som det overhovedet kan være, da bestilling og betaling foregår på nettet senest den 23. marts.

Lions kommer og stiller varerne på købernes adresse i Billund Kommune, lørdag den 27. marts

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce