Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lokal bilvinder: Annette troede, det var en journalist der ringede

Annette Lundgaard og varehuschef Thomas Dahl med beviset på, at Annette har vundet en elbil i Kvickly Grindsted. Foto: Jan Kronvold
Da varehuschef i Kvickly, Thomas Dahl, ringede til den heldige vinder af en Peugeot elbil, Annette Lundgaard troede, hun at det var en journalist der ringede.

Grindsted: Fredag den 19. marts trak Kvicklys varehuschef, Thomas Dahl, vinderen af en Peugeot elbil i SuperBrugsen og Kvicklys landsdækkende fødselsdagskonkurrence.

Oven i bilen bliver også smidt en privat ladepakke fra OK Benzin med et års gratis forbrug af grøn el.

Den heldige vinder af bilen, der har en værdi af 319.990 kroner, var skoleleder på på Grindsted Privatskole og byrådsmedlem for Venstre, 56-årige Annette Lundgaard.

- Jeg var på arbejde, da jeg så at der var et ukendt opkald på min privattelefon. Der var blevet indtalt en besked, men da jeg ikke kendte nummeret troede jeg, at det var en journalist, der havde ringet. Så det varede lidt inden jeg hørte beskeden. Det var Thomas Dahl, der fortalte, at det var noget med en konkurrence, fortæller Annette Lundgaard.

Det var ganske rigtigt noget med en konkurrence, for varehuschefen i Kvickly havde da netop fået besked på, at butikken i Grindsted var udtrukket til at trække den anden vinder i konkurrencen. Derfor var Thomas Dahl næsten lige så glad som Annette Lundgaard. Både fordi at hans butik var blevet udtrukket og forbi, at det var en lokal vinder.

Annonce

Troede det var en aprilsnar

- Jeg troede i første omgang ikke på det, så noget af det første jeg sagde til Thomas var, om det var 1. april, og min første tanke var også, at det ikke var hovedgevinsten, jeg havde vundet, fortæller Annette Lundgaard.

Hun og gemalen Bo har to biler i husstanden. En VW Passat og en VW Golf. Begge af ældre dato. Annette kører som regel i Golf'en som er en elbil, som hun har kørt i omkring et år.

- Den lader jeg op hjemme, og jeg er seriøs meget glad for den. Det er glidende lydfri kørsel, og der er ingen gearstang. Men jeg kører også næsten kun her i lokalområdet. Der er jo noget logistik i at køre i en elbil. Vi skal vide hvor vi kan få den ladet op, hvis vi kører over til vores søn i København, siger Annette Lundgaard.

Det var egentlig ganske pudsigt, for nogle dage inden Annette Lundgaard blev udtrukket som vinder af elbilen, havde hendes mand sagt, at han havde spekuleret på at købe en hybridbil.

- Vi skal tænke mere grønt, og så dumper der sådan en bil ind af døren - oven i købet med dansk el. Det synes jeg er fedt. Hele tanken om grøn energi er vigtig, mener Annette.

Annonce

Kun vundet mindre ting

Det er Peugeot-forhandler A. Boesenbæk i Give, der skal levere gevinsten til Annette Lundgaard.

- Vi ved endnu ikke hvilken af bilerne der skal skiftes ud. Det skal vi have fundet ud af. Men det er sikkert, at det ender i noget el. Det kan også være vi siger, at vi lige klapper hesten og venter og ser tiden an, siger Annette Lundgaard.

Det er første gang, at skolelederen på Grindsted Privatskole har vundet så stor en gevinst. Under corona-nedlukningen vandt hun en gavekort til Guldsmeden og hun har også tidligere vundet et par bukser i Boutique Mary.

- Det er sådan noget, jeg har vundet. Det er fedt, at det var en lokal, der vandt, mener Annette.

- For mig er det en drøm, at kunne overrække en bil til en kunde, siger Thomas Dahl.

Siden det blev offentliggjort, at Annette Lundgaard var den heldige vinder af elbilen har hun næsten ikke kunnet gå i fred i byen.

- De ønsker mig tillykke, og mange siger, at nu kender jeg også én, der har vundet en stor gevinst i en lokal butik, fortæller Annette.

Hun synes i øvrigt, at det er vigtigt, at de lokale støtter op om de lokale butikker i byen.

- Hvis ikke vi bruger vores butikker i byen, så har vi dem ikke meget længere, fastslår Annette Lundgaard.


Vi skal tænke mere grønt, og så dumper der sådan en bil ind af døren - oven i købet med dansk el. Det synes jeg er fedt

Annette Lundgaard
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce