Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lokale socialdemokrater gjorde reklame for Arnes ret til pension

Lokale socialdemokrater var lørdag på gaden i Grindsted for at reklamere for regeringens forslag om ret til tidlig pension. Privatfoto
Skal Arne have ret til at komme på tidlig pension? Det mener Socialdemokratiet, som lørdag var på gaden i Grindsted for at uddele flyers og fortælle om regeringens forslag om retten til den tidlige pension.
Annonce

Grindsted: Skal Arne - og alle andre nedslidte danskere i en tilsvarende situation - have mulighed for at gå på tidlig pension? Det mener i hvert fald den siddende socialdemokratiske regering, der for nylig har fremlagt sit bud på, hvordan de danskere, der har været længst tid på arbejdsmarkedet, kan få lov til at gå tidligere på pension.

For tiden gennemfører den Socialdemokratiet en landsdækkende kampagne, hvor der på gader og stræder bliver reklameret for regeringens forslag. Lørdag var en række trofaste partisoldater med det lokale folketingsmedlem Troels Ravn i spidsen på gaden i Grindsted, hvor der blev uddelt flyers og fortalt om forslaget.

- Vi talte med mange, både lønmodtagere og selvstændige. Der er ingen tvivl om, at debatten om ret til tidlig pension optager folk rigtigt meget. Mange mennesker ville også gerne fortælle om deres eget arbejdsliv. Folk er jo generelt glade for deres arbejde og vil gerne blive på jobbet så længe som muligt, fortæller Troels Ravn, via en pressemeddelelse.

Annonce

Forhandlinger på Christiansborg

Efter regeringen har fremlagt sit forslag, er der påbegyndt forhandlinger mellem partier i et forsøg på at finde et flertal. Håbet er, at det kan lade sig gøre at lande en bred aftale hen over den politiske midte for på den måde at sikre, at tingene ikke blot bliver ændret igen i det øjeblik, regeringsmagten skulle skifte tilbage til blåt hold.

- Hvornår det er tid til at trække sig fra arbejdsmarkedet, og hvordan det påvirker økonomien er spørgsmål, der vedkommer os alle. Men der er også forståelse for, at der skal være en særlig mulighed for tidligere pension til den gruppe af mennesker, der uden uddannelse eller kort uddannelse har været på arbejdsmarkedet meget tidligt, har fysisk krævende job, og hvor kroppen siger fra, inden du når målstregen, lyder det fra Troels Ravn i pressemeddelelsen.


Jeg er rigtigt glad for at mærke, at fok har forståelse for, at vi som samfund også skal sikre de mennesker et værdigt otium. Det handler om solidaritet og respekt.

Troels Ravn (S)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biografen

Ugeavisen Grindsted

Tak er kun et fattigt ord

Annonce