Annonce
Ugeavisen Grindsted

Lukket: Grindsted Ejendomsservice er gået konkurs

Grindsted Ejendomsservice havde gennemgået en stor vækst i de seneste år, men nu er firmaet gået konkurs. Arkivfoto: Jacob Schultz

Grindsted Ejendomsservice er gået konkurs. DAO og GLS Shop lukkede ifølge tidligere ejer ned før konkurs.

Annonce

Grindsted: Grindsted Ejendomsservice ApS er gået konkurs.

Det er sket efter et par år med stor vækst. Siden 2014 har firmaet gået fra tre stillinger til 15 medarbejdere og syv biler.

11. december blev selskabet dog taget under konkursbehandling af skifteretten i Kolding.

De faste kunder er orienteret om konkursen. Det oplyser ejer Henrik Johnsen, der har drevet firmaet sammen med sin kone Mona.

I juli i år fik firmaet en GLS shop og en DAO shop, men begge er blevet lukket ned, før konkursen trådte i kraft. Også det oplyser Henrik Johnsen, der ellers ikke ønsker at udtale sig om konkursen, og hvad den skyldes. De er begge videre i faste jobs.

Annonce

Flere typer opgaver

Firmaet begyndte oprindeligt som handelsfirmaet Handelsgården i Vestergade, men da Henrik Johnsen havde gjort sin mors lejlighed i stand, begyndte han at få håndværksmæssige opgaver.

Således blev Handelsgården til Grindsted Ejendomsservice, og i august 2016 rykkede firmaet ind i nye og større lokaler på Chr. Lundgaardsvej.

Her klarede firmaet både håndværkeropgaver, flytteservice, rengøring, malerarbejde og vedligehold af udendørsarealer.

Forretningen har også omfattet vognmandsforretning siden juli i år. På adressen blev der også solgt rengøringsmidler og maling.

Kurator er Michael E. Hansen fra Penta Advokater i Kolding, hvortil ethvert krav mod konkursboet kan anmeldes. Kurator vil ikke udtale sig om konkursboet på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce