Annonce
Ugeavisen Grindsted

Månedens bøger omhandler både fantasiuniverser og udsatte børn

"Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed" af "Lakserytteren" Rasmus Kolbe er blandt månedens tre bøger. Foto: PR
Bibliotekerne i Grindsted og Sdr. Omme sætter i juni fokus på både udsatte afrikanske børn, løgne og et fantasiunivers.

Grindsted: Bibliotekerne i Grindsted og Sdr. Omme sætter hver måned fokus på tre bøger, som er månedens bøger.

Denne måned er der både løgne, afrikanske børn og fantasiplaneter på programmet i månedens tre bøger.

"Løgneren"

Første af månedens tre værker i fokus er "Løgneren" af Martin A. Hansen, der er et hovedværk i 1900-tallets danske litteratur. Bogen er udformet som en dagbog fra nogle få dage om foråret på den lille ø Sandø, hvor fortælleren, Johannes Vig, er lærer og degn. Det viser sig dog, at man ikke kan stole på fortælleren – bogen hedder jo Løgneren.

Fortælleren vakler mellem sin tilbagetrukne, passive rolle og lysten til at kaste sig ud i livet og kærligheden. Han er både tiltrukket af en helt ung pige og af en moden husmor. På nogle måder er bogen modernistisk, men der er også tråde tilbage til Kierkegaard og Blicher.

Annonce

"Heksebørnenes mor"

Anja Lovéns arbejde for udsatte afrikanske børn har været vist i tv-udsendelser.

Sammen med sin nigerianske mand og en masse medarbejdere driver hun et børnehjem for børn, der er udstødt fra deres familie og landsby, fordi de er blevet udpeget som heksebørn, der har kastet forbandelser over mennesker og dyr.

I "Heksebørnenes mor" fortæller hun også om sit eget liv og sin hårde barndom. Bogen er skrevet ganske enkelt og har en masse billeder. Hvis man savner den gamle serie ”Virkelighedens verden”, kan man fortsætte her.

Annonce

"Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed"

Youtuberen Rasmus Kolbe, bedre kendt som "Lakserytteren", har opfundet et univers, der foregår på planeten Odysïa. Sammen med sine følgere på youtube skaber han historier om alle de magiske væsener, der bor der. I "Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed" følger man det lille væsen York, som altid kommer galt afsted.Youtuberen Rasmus Kolbe, bedre kendt som "Lakserytteren", har opfundet et univers, der foregår på planeten Odysïa

Fra bogomtalen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce