Annonce
Ugeavisen Grindsted

Månedens Bedste: Galleri Torvet fik pokalen i september

Galleri Torvet og Ove Jensen, til venstre med vandrepokalen, blev kåret som "Månedens Bedste" butik i september. Det var næstformand i handelsstandsforeningen, Kristian Duedahl, der overrakte pokalen til Ove Jensen, der blev meget glad. Foto: René Lind Gammelmark
Det blev Ove Jensen og Galleri Torvet, der blev kåret til "Byens Bedste" butik i september.
Annonce

Grindsted: Det var en noget overrasket, men glad Ove Jensen, som mandag formiddag fik besøg af næstformanden i Grindsted Handelsstandsforening, Kristian Duedahl.

Han medbragte den store vandrepokal, som er det synlige bevis på, at Ove Jensen og Galleri Torvet blev kåret som "Byens Bedste" butik i september.

Det var Henning Terndrup, der havde indstillet Ove Jensen som månedens bedste butik med begrundelsen: En hjertelig og god service, og han har vundet et Grindsted Gavekort på 500 kroner for sin indstilling.

- Det er super godt og det er så dejligt, og jeg er meget glad for påskønnelsen, var Ove Jensens reaktion, da avisen ringede og ønskede ham tillykke med den flotte ære.

Ove Jensen med vandrepokalen. Foto: René Lind Gammelmark

78-årige Ove Jensen har i over 54 år været selvstændig erhvervsdrivende på Torvet i Grindsted. Først 34 år som isenkræmmer og de seneste 20 år som galleriejer. I alle årene har Ove Jensen været medlem af Grindsted Handelsstandsforening og han blev det første æresmedlem i foreningens historie.

I august indledte han et ophørsudsalg i Galleri Torvet.

Månedens Bedste butik bliver hver måned udvalgt af Grindsted Handelsstandsforening blandt de butikker, der har fået den bedste begrundelse fra kunderne.


Det er super godt og det er så dejligt

Ove Jensen, Galleri Torvet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce