Annonce
Ugeavisen Grindsted

Møde: Ideer efterspørges til renovering af Tingparken

Formand for afdelingsbestyrelsen i Tingparken, Jeyarajah Rasiah, håber, at mange beboere vil møde op til workshoppen, som finder sted tirsdag den 20. august i Magion. Arkivfoto: Joan Karlsen
Beboerne i Tingparken er inviteret til en workshop, hvor det er muligt at komme med input og idéer til, hvordan den store og omfattende renovering af boligerne skal gribes an.
Annonce

Grindsted: Tingparken i Grindsted står foran en renovering af de større. Formentlig vil der blive brugt et trecifret millionbeløb på renoveringer af de i mange tilfælde nedslidte 60'er-lejligheder, og nu får beboerne mulighed for at sætte deres fingeraftryk på, hvordan lejlighederne skal se ud, når renoveringen er forbi.

Tirsdag den 20. august har den lokale afdelingsbestyrelse, Bovia og arkitekterne bag derfor inviteret til en workshop, hvor alle beboere får mulighed for at komme med idéer til fremtidens Tingparken.

- Hvis Tingparken skal blomstre og være et moderne og attraktivt boligområde – også om 20 år – så er det nu vi skal gøre en indsats. En af de fantastiske ting ved at bo i en almen boligforening er, at man som beboer har meget stor indflydelse på alle beslutninger gennem beboerdemokratiet, siger Jeyarajah Rasiah, som er formand for afdelingsbestyrelsen i Tingparken.

Workshoppen finder sted tirsdag den 20. august klokken 17-20.30 i Magion. Alle beboere i Tingparken kan deltage, og der vil være en let anretning og en vand til alle, der senest den 16. august klokken 12 tilmelder sig på telefon 75 32 33 88 eller via mail grindsted@bovia.dk.

Tirsdag den 13. august mellem klokken 14 og 17 vil afdelingsbestyrelsen samt repræsentanter fra Grindsted Boligforening og Bovia stå klar med en informationsstand ved det store vaskeri i Tingparken 42. Her vil der blive fortalt mere om projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce