Annonce
Ugeavisen Grindsted

Magion forbereder en tryg julekoncert

Der er julekoncert med Anders Blichfeldt den 28. november i Magion. Den bliver gennemført på en måde, så gæsterne føler sig 100 procent trygge. PR Foto
Covid-19 er en stor del af planlægningen i forbindelse med den forestående julekoncert med Anders Blichfeldt den 28. november i Magion.
Annonce

Grindsted: Hvordan julen mon bliver i år er endnu usikkert i disse coronatider.

I Magion arbejdes der ihærdigt på, at julen i hvert fald ikke bliver uden en swingende julekoncert med Anders Blichfeldt. Myndighedernes covid-19 retningslinjer og erfaringer fra andre spillesteder indgår i planlægningen forud for årets julekoncert i Magion den 28. november.

Erfaringer fra stand-up showet med Rune Klan den 10. oktober er også en del af planlægningen, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi har evalueret både egne observationer og gæsters feedback, så vi tilretter blandt andet vores plan i salen, så der er mere afstand mellem stolerækkerne. Vi har hele tiden overholdt myndighedernes afstandskrav, men vi vil gerne sikre os, at folk føler sig 100 procent trygge, siger eventmanager Mads Søbye Helbo.

Før jule koncerten vil alle billetkøbere modtage en udførlig beskrivelse af de retningslinjer, der er gældende til koncerten. Ved koncerter og shows udsender Magion altid en velkomst med praktisk information til billetkøberne, men behovet for information er skærpet i den nuværende situation.

Annonce

Stor forståelse

Magions oplevelse er, at gæsterne generelt har stor forståelse for de mange nye forholdsregler med for eksempel mundbind og afstand. Til julekoncerten vil Magion dog gerne understrege nødvendigheden af at komme i god tid, samt myndighedernes krav om, at man i vid udstrækning bliver siddende på sin plads både før, under og efter.

I Magion ser man frem til at kunne byde på en festlig julekoncert med swingende gospel-versioner af klassiske julesange.

- Lige nu har vi også brug for festen og glæden ved musikken til at kickstarte julestemningen, mener Mads Søbye Helbo..

Billetter til koncerten kan købes på ticketmaster.dk og i Magion. Der vil kun være et begrænset antal billetter i salg til koncerten. Det er også muligt at tilkøbe en koncertmenu i Magion Café før koncerten.

Der tillades dog ikke selskaber større end 10 personer.


Vi har hele tiden overholdt myndighedernes afstandskrav, men vi vil gerne sikre os, at folk føler sig 100 procent trygge

Mads Søbye Helbo, , eventmanager, Magion
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce