Annonce
Ugeavisen Grindsted

Mange muligheder i Røde Kors Grindsted

Der er mange muligheder i Røde Kors Grindsted - uanset om man vil være frivillig eller har behov for hjælp. PR Foto: Miriam Nielsen
I Røde Kors Grindsted er der både mulighed for at få hjælp og for at blive frivillig.

Grindsted: Hvad enten man har brug for hjælp eller støtte eller har lyst til at blive frivillig, så er der mange muligheder i Røde Kors Grindsted.

Besøgstjenesten

Der er en bred vifte af aktiviteter som "Besøgstjenesten", der især er henvendt til ældre, hvor man kan blive både besøgsven eller selv få en besøgsven og måske erstatte ensomheden med livsglæde og bedre livskvalitet

Annonce

Nørklerne

Hvis man kan lide at strikke og har lyst til fælles hygge, så er nørklerne måske noget. Der strikkes huer, bluser, sokker, undertøj og meget andet.

Annonce

Patientstøtter

Som patientstøtte på sygehuset kan man være med til at mindske ensomhed og usikkerhed. Man kan holde i hold eller lytte til, hvad patienten fortæller.

Annonce

Vågetjenesten

Mange mennesker i Danmark lever og dør ensomme. Vågetjenestens frivillige kommer ud på både på plejehjem og i private hjem, og skaber ved deres nærvær tryghed og trøst for den døende.

Annonce

Juniorklubben

Her arbejdes der for at give særlige børn særlige oplevelser i et godt fællesskab.

Annonce

Frivillig familieven

Som frivillig familieven tager man udgangspunkt i familiens behov og situation og kan for eksempel være en ekstra støtte for børnene, hjælpe med lektier og skolegang, eller sparre i forhold til udfordringer i hverdagen.

Annonce

Landsindsamlingen

Man kan også melde sig som indsamler til den årlig landsindsamling, som er den første søndag i oktober.

- I Røde Kors Grindsted tilbyder vi desuden vores frivillige flere sociale aktiviteter, som de kan være en del af, siger formand Betina Skyum Larsen, der også er kontakt for Frivillig Familieven.

Hun kan kontaktes på telefon: 40 61 80 32 eller mail: betlar@rodekors.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce