Annonce
Ugeavisen Grindsted

Med i en kæde: MA-Bilhandel bliver en CarPeople

Indehaver af bilhuset MA-Bilhandel, Morten Andersen, er kommet med i den landsdækkende kæde CarPeople. PR Foto
Bilhuset MA-Bilhandel er blevet en del af værkstedskæden CarPeople. Morten Andersen håber, at kæden kan hjælpe med at skabe opmærksomhed på værkstedsdelen i bilhuset i Grindsted.
Annonce

Grindsted: MA-Bilhandel i Grindsted bliver en del af værkstedskæden CarPeople.

MA-Bilhandel er etableret af mekaniker Morten Andersen i 1998. Dengang var det med fokus på køb og salg af biler, men i takt med, at der kom flere og flere kunder voksede opgaverne på værkstedet. I sommeren 2019 flyttede MA Bilhandel fra Vestergade til et nybygget bilhus på Hedemarken 35. I forbindelse med flytningen satsede Morten Andersen helhjertet på sit værksted, da han ansatte to mekanikersvende og en lærling.

Ved at gå med i den landsdækkende kæde CarPeople, håber Morten Andersen at MA-Bilhandel kan opnå en position som Grindsted og omegns nye autoværksted, hvor alle opgaver på bilen kan klares.

- Der er mange fordele ved at indgå i CarPeople, men for os er den vigtigste, at kædekontoret overtager ansvaret for vores markedsføring. Vi har for travlt, så det er en af de dele af jobbet, som bliver nedprioriteret. Særligt skal alle i Grindsted og omegn vide, at MA-Bilhandel er et fuldt udstyret autoværksted, der kan servicere næsten alle typer af biler, forklarer Morten Andersen.

Annonce

Nye services

Kunderne hos MA-Bilhandel vil i fremtiden opleve en række nye services, der gør det endnu nemmere og nok også mere attraktivt at få repareret sin bil på Hedemarken 35. CarPeople stiller blandt andet sin egenudviklede platform til online-booking til rådighed, og som en ekstra ydelse, får kunder en gratis bilvask, hvis de booker online. Samtidig kan værkstedet nu også tilbyde gratis vejhjælp til deres kunder, hvis de får foretaget serviceeftersyn hos den nye CarPeople i Grindsted.

CarPeople

CarPeople er en landsdækkende autoværkstedskæde.

Værkstederne er fordelt over hele landet og udfører alle former for reparation og service af biler.

CarPeople tilbyder blandt andet gratis vejhjælp, online booking, tre års garanti på reservedele, lånebil og meget mere.

Man kan se mere på: CarPeople.dk

MA-Bilhandel har i alt fem medarbejdere og sælger cirka 200 biler om året.


CarPeople er nok den frivillige kæde, der minder mest om et mærkeværkstedskoncept.

Morten Andersen, indehaver af MA-Bilhandel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Landmand jagtede fem sorthvide køer før sengetid

Annonce