Annonce
Ugeavisen Grindsted

Menighedsrådet i Grindsted ikke valgt endnu

Tirsdag aften kunne man ikke stemme på Lone Ovesen, formand for Grindsted Menighedsråd, ved valgforsamlingen i Kirkehuset. Hun stiller sammen med 12 andre op på en fredsvalgsliste, og tirsdag aften kunne man kun stemme personligt, ikke på lister. Det resulterede i, at ingen stillede op. Arkivfoto: Joan Karlsen
Ingen stillede op, da der var valg til menighedsrådet i Grindsted. De, der stiller op, vil vælges samlet på en såkaldt fredsvalgsliste.
Annonce

Grindsted: Omkring 100 var mødt frem, da der forrige tirsdag aften var valgforsamling, det nye udtryk for menighedsrådsvalg, i Kirkehuset i Grindsted.

Hvis de fremmødte havde troet, at de fik nogen at stemme på, fik de en lang næse. Der var nemlig ingen, der stillede op.

Det skyldes ikke, at der ikke er nogen, der gerne vil i menighedsrådet i Grindsted. Det er der både en fra Kronens Kirkeliste, fem fra Aktiv Kirke og syv fra Grundtvigsk Gruppe, der gerne vil.

Men de vil vælges sammen på den "fredsvalgsliste", det nuværende menighedsråd har sat sammen.

Derfor havde det nuværende menighedsråd besluttet sig for ikke at stille op tirsdag aften, men derimod i perioden efter at indlevere en liste. Det er en ret, alle har.

Lone Ovesen, formand for det nuværende menighedsråd understreger, at fredsvalgslisten ikke er endelig. Så sidder der nogle, der har lyst til at være med i menighedsrådet, skal de endelig tage fat i Lone Ovesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce