Annonce
Ugeavisen Grindsted

Mindeord: Jenny elskede at hjælpe andre

Bente og Karsten Pedersen, Rosenvej 6, Krogager, 7200 Grindsted, skriver følgende mindeord om deres nabo, Jenny Østergaard Mikkelsen:

Vores kære nabo Jenny Østergaard Mikkelsen, sov efter længere tids sygdom, stille ind i sit hjem torsdag den 11. marts 2021.

Jenny var en meget hjælpsom og omsorgsfuld kvinde både i forhold til hendes familie og venner, men i særdeleshed også i gade- og bybilledet.

Jenny var blandt andet med til at besøge og byde nye tilflyttere i byen velkommen. Når vi i vores lokalsamfund skulle kæmpe for en hal, købmand, skole, plejehjem og så videre, var Jenny en af foregangsmændene og lagde mange kræfter i projekterne.

Jenny holdt af hygge og fest, og når der var en mærkedag i gaden, sørgede hun for at pynte ved hjemmet med masser af flag.

Jenny elskede at hjælpe andre. Hun har blandt andet været en stor ressource i Mariehaven, ved Musik i Gryden, som frivillig på Engbo og mange andre steder.

I længere tid har Jennys tilværelse været præget af alvorlig sygdom, men aldrig har vi hørt hende beklage sig, hun har derimod været utrolig positiv på trods af de tunge odds.

Vores tanker går til Anette og Tommy og deres familie i denne svære tid.

Jenny vil blive savnet.

Æret være hendes minde.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce