Annonce
Ugeavisen Grindsted

Mindeord over tidligere kørelærer Gunnar Thorøe

Gunnar Thorøe var i mange år en aktiv kørelærer i Grindsted. Arkivfoto.

Formanden for Grindsted Kørelærerforening, Poul Erik Thrane, skriver mindeord på vegne af tidligere kørelærer Gunnar Thorøe, Grindsted, som sov stille ind den 28. marts 2021:

Gunnar blev uddannet til kørelærer til i 1965 og drev derefter en god og velrenommeret køreskole, til han holdt op på grund af alder. Gunnar kom meget hurtig ind i foreningsarbejdet og var formand for Grindsted Kørelærerforening igennem mange år. Han var meget optaget af kørerlærererhvervet og satte en ære i at give de kommende trafikanter en grundig uddannelse.

Han har uddannet mange elever til bil og motorcykel, derudover var han også i mange år lærer ved knallertkort-uddannelsen igennem ungdomsskolen.

Gunnar deltog også meget aktivt i møderne i Dansk Kørelærer Union, landsdelsmøder, formandsmøder og repræsentantskabsmøder, hvor han var med til at præge køreuddannelsen.

Det var møder, hvor der var faglig og social islæt, som han holdt meget af.

Da man i 1986 lavede køreuddannelsen om, så eleverne skulle starte deres køreundervisning på manøvrebane, var Gunnar også forgangsmand til at få en manøvrebane etableret i Grindsted. Det var en tid med meget arbejde udover også skulle drive sin egen køreskole, men det lykkedes, og Gunnar blev den første direktør for selskabet. Et job, han bestred i mange år.

Grindsted Kørelærerforening har meget at takke Gunnar for, blandt andet det store arbejde han har lagt i foreningen og hans måde at samle kørelærerne i foreningen.

I hans sparsomme fritid var hans interesse islandske heste og særlig billard.

Ære være Gunnars minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce