Annonce
Ugeavisen Grindsted

Butiksliv: Mio-ami får nyt liv hos Frederikke Sommer på Café Allfred

Frederikke Sommer og Café Allfred har overtaget Sanne Langmachs webshop Mio-ami og åbner showroom i cafeens inderste stue. Arkivfoto: Martin Ravn
Sanne Langmach har solgt sin webshop Mio-ami til Frederikke Sommer på Café Allfred. Fremover vil man både kunne nyde en kop kaffe og shoppe tøj på cafeen i Borgergade i Grindsted,
Annonce

Grindsted: Webshoppen Mio-ami og det lille showroom i Vesterbrogade får nyt liv i hænderne på Frederikke Sommer på Café Allfred.

Sanne Langmach har solgt webshoppen til Frederikke Sommer, der glæder sig til også at kunne tilbyde modeshopping på cafeen i Borgergade. Hun har valgt at beholde de fleste af mærkerne fra Mio-Ami og ser frem til, at der nu kan foregå endnu mere på cafeen.

- Når man er inde og få en kop kaffe, kan man så shoppe lidt ved siden af, siger Frederikke Sommer, der helt fra begyndelsen havde tænkt sig, at cafeen også skulle have en tøjafdeling.

Allan Birk og Frederikke Sommer vil også sælge tøj i deres Café Allfred i Grindsted. De har overtaget Mio-ami, Sanne Langmachs webshop. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Livsstilscafé

Med tøjsalget tager Café Allfred endnu et skridt i retning af at blive den livsstilscafé, som Frederikke Sommer og Allan Birk hele tiden har haft som mål at indrette.

- Jeg har tidligere arbejdet i to cafeer, hvor vi også havde tøj. Det vinder frem alle vegne, og jeg tror på, at det er fremtiden. Kunderne vil have en oplevelse, og vi har fået gode tilkendegivelser på, at vi også sælger smykker og lækkerier, siger Frederikke Sommer.

Hun overvejer at tage endnu et smykkefirma ind som endnu en shop-i-shoppen og måske også en hudplejeserie mere. Også mændene har Allan Birk og Frederikke Sommer et ønske om at give en oplevelse, når de går på café. Det er endnu ikke helt på plads, hvad det skal være.

- Vi vil gerne have en café, hvor man kommer ind og kan opleve alt muligt, siger Frederikke Sommer med henvisning til, at cafeen også - i samarbejde med Brian Hansen fra Bog & Idé - har et helt skab fyldt med brætspil.

Annonce

Godt for byen

I Mio-ami glæder Sanne Langmach sig over, at nogen har grebet hendes idé om at kombinere en webshop med et showroom.

- Det er fedt. Det er jeg rigtig glad for. Jeg ser det også som en anerkendelse af selve konceptet. Folk har taget det til sig. Det er godt for Frederikke og godt for byen, at det kan fortsætte, siger hun.

Sanne Langmach har sidste åbningsdag i Mio-ami på fredag og fortsætter med at arbejde i det møbelfirma, hvor hun også har arbejdet, mens hun har haft Mio-ami.

Fra tirsdag den 14. januar kan man se tøjet i den inderste stue på Café Allfred. Webshoppen er som altid åben døgnet rundt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Bio: Ugens film i biffen

Annonce