Annonce
Ugeavisen Grindsted

Morten er på plads i sin nye vinhandel

Morten Kampmann Jacobsen har netop åbnet sin og hustruens nye vinhandel, Skjold Burne Vinhandel Grindsted i Vestergade 48. Foto: Jan Kronvold
Efter bruddet med sine tidligere samarbejdspartnere har Morten Kampmann Jacobsen, sammen med fruen Nathja, åbnet vinhandlen Skjold Burne Vinhandel Grindsted i By Bachs tidligere lokaler ved siden af Kvickly.
Annonce

Grindsted: Der er igen kommet liv i By Bachs tidligere lokaler i Vestergade 48 ved siden af Kvickly.

Det er Morten Kampmann Jacobsen, der sammen med fruen har åbnet en ny vinhandel, Skjold Burne Vinhandel Grindsted.

Morten Jacobsen drev i en kort periode vinhandlen Pingvin & Co i Vestergade 126 sammen med et par samarbejdspartnere. Det samarbejde trak Morten sig ud af i september og gik på udkig efter egnede lokaler, som han altså fandt ved siden af Kvickly.

- Det er simpelthen så godt. Nu er det kun min kone, Nathja, og jeg der bestemmer. Og beliggenheden er bedre end i de gamle lokaler. Mange har troet, at vi var et engros firma, siger Morten Jacobsen.

I den nye vinhandel har ægteparret valgt at gå med i kæden Skjold Burne, som manglede en butik i Grindsted efter Hapa på Morsbøl Skolevej lukkede.

- Skjold Burne er Danmarks ældste vinhandel, som er en kæde af selvstændige vinhandlere. Der er i alt 35 butikker over hele landet. Det er firmaet Taster Wine der står bag, og de leverer også til supermarkeder. Det betyder, at der er en kæmpe stor indkøbsvolumen, fortæller Morten Jacobsen.

Annonce

Billigere vine

Helt konkret betyder det for kunderne, at Morten Jacobsens vine er blevet billigere i forhold til de priser, som der var i hans tidligere butik.

- Vi kan matche supermarkedernes priser, og lige nu kan man faktisk spare op til 50 procent på forskellige vine, oplyser Morten Jacobsen.

Hos Skjold Burne Vinhandel Grindsted er der et stort udvalg i vine fra hele verden, og ved at gå med i Skjold Burne har Morten og Nathja fået adgang til en stor webshop, hvor salget derfra går til butikken i Grindsted.

Grindsteds nye vinhandel i Vestergade 48 har parkeringspladser lige udenfor døren. Foto: Jan Kronvold

- Vi har med samarbejdet fået adgang til et stort netværk og Skjold Burnes spiritus, som blandt andet omfatter deres egen rom, fortæller Morten Jacobsen.

Konceptet fra Pingvin & Co kører videre i ægteparrets nye vinhandel. Vinklubben, der i øjeblikket tæller over 50 medlemmer, kører videre i det nye regi og aftenerne med vinsmagning bliver genoptaget. Det sker først i december og fremover vil der blive vinsmagninger mindst én gang om måneden.

Der er endnu ikke kommet øl på hylderne i Grindsteds nyeste vinhandel - men det kommer inden længe.

Annonce

Kendte vine fra Hapa

- Der er en del der allerede har efterspurgt specialøl, så det kommer meget snart. Jeg ved dog endnu ikke hvilket bryggeri, der kommer til at levere til os, siger Morten Jacobsen.

Udover vine og spiritus i alle afskygninger har vinhandlen også chokolade, chips og andre lækre ting i sortimentet.

- Vi tilbyder gavekurve til både private og virksomheder. Vi har netop fået en kæmpe ordre på gavekurve fra et firma, fortæller Morten.

Udover den gode beliggenhed med masser af parkeringspladser lige ved døren, så har Skjold Burne Vinhandel Grindsted også den store fordel. at mange kender deres vine fra Hapa.

- Så jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde med Skjold Burne, som også kan hjælpe ved arrangementer. I øjeblikket er vi ved at arrangere det første besøg fra en dansk vingård, fortæller Morten Jacobsen.

På sigt, når coronaen er drevet over, så vil der blive smagsprøver på de forskellige vine, som Morten har på hylderne.

Annonce

Den Lille Pingvin

Nathja og Mortens anden forretning, restaurenten Den Lille Pingvin i Jernbanegade kører videre. I øjeblikket leveres der kun tapas ud af huset på grund af corona.

- Folk kommer langvejs fra for at hente Tapas, fortæller Morten Jacobsen.

Skjold Burne Vinhandel Grindsted

Nathja og Morten Jacobsens nye vinhandel, Skjold Burne Vinhandel Grindsted, ligger i Vestergade 48 i Grindsted.

Butikken har følgende åbningstider: Mandag til torsdag 10-17, fredag 10-18 og lørdag 10-14.

Man kan se mere til den nye vinhandel på Facebook og Instagram.


Det er simpelthen så godt. Nu er det kun min kone, Nathja, og jeg der bestemmer. Og beliggenheden er bedre end i de gamle lokaler

Morten Jacobsen, vinhandler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce