Annonce
Ugeavisen Grindsted

Museumsgården Karensminde klar til genåbning

Søndag den 25. april skal køerne på græs på Museumsgården Karensminde. Arkivfoto: René Lind Gammelmark
På Museumsgåden Karensminde kommer køer på græs, og museets udstillinger genåbner den sidste weekend i april.

Grindsted: Lørdag den 24. april genåbner museet og gæster kan atter opleve Museumsgården Karensminde, guldindrammede udendørsmotiver og særudstillingen Spor af Besættelsen.

Søndag den 25. april lover museumsinspektør Jonas Ruskjær at foråret kommer. Det er i hvert fald der, hvor der traditionen tro holdes Forårsdag på Museumsgården Karensminde.

Det sker fra klokken 10.00 til klokken16.00.

Annonce

- Vi glæder os til at åbne og inviterer til en hyggelig dag, der er spækket med oplevelser for hele familien. Man kan følge forårets mange gøremål på landet anno 1920-1950, siger Jonas Ruskjær.

Om søndagen bliver der klippet får, ulden forarbejdes, køerne kommer på græs, tøjet bliver vasket på gammeldags manér på gårdspladsen og meget andet – og gæsterne kan være med.

- Der vil være mulighed for at deltage i et par mini-rundvisninger i løbet af dagen eller man kan komme på en af vores hyggelige hestevognsture. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe lækker forplejning på dagen, siger Jonas Ruskjær.

Museumsinspektøren understreger, at de seneste udmeldinger omkring covid-19 bliver fulgt og at der er gjort forskellige foranstaltninger for at sikre trygge rammer for museets gæster, frivillige og ansatte.

Man kan se åbningstider, covid-19 restriktioner, udstillinger og program på www.billundmuseum.dk eller facebook.com/billundkommunesmuseer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce