Annonce
Ugeavisen Grindsted

Musik i Gryden: Nu er alle navne offentliggjort til Grindsteds store havefest

Hjalmar kommer til Grindsted til næste års Musik i Gryden. PR-foto
Koncertudvalget bag Musik i Gryden har nu alle seks navne klar til næste års store havefest på Grindsted Stadion. Hjalmer, Tessa, Rasmus Bjerg, Aqua, Rasmus Sebach og Magtens Korridorer spiller op til dans.

Grindsted: Efter et års ufrivillig pause er Musik i Gryden tilbage på Grindsted Stadion i 2022.

Og alle de seks optrædende kunstnere er nu blevet offentliggjort, og det er et stjernespækket hold, som spiller på stadion.

Det er Hjalmer, Tessa. Aqua, Rasmus Bjerg, Rasmus Sebach og Magtens Korridorer.

Annonce

Hjalmer

Siden Hjalmers debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har han sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser rummer Hjalmers sange tusinde af melodiøse historier.

Med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken, positionerer Hjalmer sig som én af de mest fremtrædende navne i Danmark i øjeblikket.

Annonce

Tessa

Det unge stjerneskud, Tessa, har på rekordtid har taget hele Danmark med storm.

Tessa er med ved Musik i Gryden 2022 på Grindsted Stadion. PR-foto

I juni 2019 lagde den unge rapper et par videoer på Instagram, som resulterede i kæmpe ros fra den danske musikbranche. Orgie-E fra Suspekt sammenlignede hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roste hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Siden dengang er Tessa rullet tungt ind på airplay-listerne, streamingtjenester og landets scener. Det markerede hun senest i foråret 2021, hvor hun annoncerede en koncert i K.B. Hallen, der blev udsolgt på kun 24 timer.

Annonce

Magtens Korridorer

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.
Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Annonce

Rasmus Seebach

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene.

Rasmus Seebach kommer til Musik i Gryden næste år. PR Foto

Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange, vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker.

Annonce

Rasmus Bjerg

Skuespiller Rasmus Bjerg spiller sangene fra en af dansktoppens ukronede konger, John Mogensen. Selvom Mogensen døde for mere end 40 år siden, er hans hits som især ”Så længe jeg lever” stadig en ørehænger.

Annonce

Aqua

Aqua blev et stort hit op gennem 1990’erne, hvor de med hits som ”Barbie Girl” blev store over det meste af verden. Nu lægger de så vejen forbi Grindsted.

- Vi vil gerne fortælle, at vi har gjort vores bedste for at sammensætte et rigtigt fedt musikprogram til den 6. august. Det bliver en fantastisk oplevelse at få alle gæster tilbage i gryden til et musikprogram, som mange forhåbentlig synes rigtigt godt om, siger Henrik Steen-Andersen, der står i spidsen for koncertudvalget til Musik i Gryden.

Musik i Gryden har de seneste to år været aflyst på grund af corona. Alle, der har købt en billet til et af de to foregående år, får en henvendelse med besked om, at de kan forny deres billet til en 2022-udgave.

Musik i Gryden afvikles lørdag den 6. august 2022 på Grindsted Stadion.

Det er de tre foreninger i GGIF, der står bag endagskoncerten.

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element

Fra omtalen
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nyt program: Ældre Sagen tager på fem rejser og ture i år

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Seniorer holdt et minuts stilhed

Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nerverne blev slidt tynde: Grindsted vandt med mindst mulig margin - men besynderlig fejl kunne have kostet sejren

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ny ejer i The Classic Barber: Ahmad har overtaget den gammeldags barbersalon

Ugeavisen Grindsted

Mark er gået i graven, og det kan blive en fordel for dig, som skal have godkendt køretøjet

Billund Ugeavis

Kommunen har ansat en borgerrådgiver: Skal hjælpe borgerne med dialogen med kommunen

Ugeavisen Grindsted

Brian Hollænder er selvstændig kloakmester: Når vi kommer med kameraet, stikker de  nysgerrige rotter snuden frem

Ugeavisen Grindsted

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Ugeavisen Grindsted

Else fortæller om arbejdet med sin bog og om familien på heden

Billund Ugeavis

Snart er det slut med Småt brændbartgenbrugspladserne

Ugeavisen Grindsted

En vinterhilsen fra fælleshaven i Sdr. Omme

Ugeavisen Grindsted

Psykisk sårbare har efterlyst bedre forhold i læserbreve, i artikler og på borgermøder - nu får de opbakning: - Det kan kun gå for langsomt

Annonce