Annonce
Ugeavisen Grindsted

Musik: Kim Larsen-sange under late night

Man kan høre Kim Larsens sange til late night på Torvet. PR-foto
Årets sidste forårsaften bliver brugt til længe åbent i butikkerne samt musik, mad og motorsport på torvet.
Annonce

Grindsted: Fredag 31. maj er der late night i butikkerne i Grindsted. Et af de gode tilbud fra handelsstandsforeningen er musik med René & Værsgo.

Der lægges op til folkefest, når et af landets mest folkelige orkestre spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre.

Med 10 års erfaring, 100’vis af koncerter, hvor bandet blandt andet har lagt vejen forbi Langelandsfestivalen adskillige gange, diverse firmafester og julefrokoster.

René Richardt giver den som Kim Larsen-kopi herhjemme, og han giver sig selv fuldt ud hver gang. Og ligeså med de spilleglade Værsgo bestående af Stig Andreasen, Ricki Susic og Jimmy Østbygaard. De puster sammen nyt liv i gamle gasolinklenodier som "Langebro", "Rabalderstræde" og "Fifidong", der bliver også mulighed for et nostalgisk genhør med "Haveje", "Midt om Natten" og "Kvinde Min" og alle de andre.

Annonce

Mad på torvet

"Så der er garanteret syng-med garanti, når man bruger en aften i selskab med René & Værsgo", skriver handelsstandsforeningen i Grindsted i en pressemeddelelse op til late night.

René & Værsgo er ikke det eneste tilbud denne sidste aften i maj. Hotel Svanen serverer menuen på torvet. Grindsted Go-kart, Billund motocross og Grindsted Speedway stiller op til en snak om deres maskiner, så der er noget at se på og lytte til på årets sidste forårsaften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce