Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nanna vandt 10.000 kroner til Powershopping

Nanna Marker havde taget sin bedre halvdel, Kasper Sørensen, med ind på Torvet, da de rare penge skulle bruges på en time. Foto: Jan Kronvold
Nanna Marker blev den heldige vinder i Grindsted Handelsstandsforenings Powershopping i forbindelse med Black Friday i byen.
Annonce

Grindsted: 28-årige Nanna Marker fra Grindsted blev lørdag klokken 10.00 ringet op af formanden for Grindsted Handelsstandsforening, Jonas Pedersen.

Han kunne meddele Nanna, at hun var den heldige vinder af 10.000 kroner til Powershopping i Grindsteds butikker i forbindelse med Black Friday.

Trækningen af vinderen sker normalt fredag aften på Torvet, men på grund af corona-situationen skete trækningen i år først lørdag formiddag live på Oplev Grindsted på Facebook.

Det var formanden for handlen, der fiskede Nanna Markers kupon ud af den store røde postkasse, der var blevet sat ind i herretøjsbutikken Hr. P.

Flemming Elbæk fra handelsstandsforening fik æren af at læse Nannas navn op.

Nanna skulle møde på Torvet klokken 12.00, og så havde hun en time til at bruge sin gevinst på de 10.000 kroner i byens butikker.

- Jeg er allerede helt stresset, sagde Nanna, da hun mødte frem på Torvet sammen med sin kæreste, Kasper Sørensen.

Hun var lige ved at gå i panik, da Jonas Pedersen ringede til hende.

Annonce

Gameplan

- Jeg var alene hjemme, min kæreste var på arbejde og min søster skulle komme. Så jeg måtte have fat i nogen, der kunne passe børnene på to år og otte måneder, så jeg kunne nå ind på Torvet, fortæller Nanna Marker.

Kasper blev hurtigt sat i sagen og tog en time fri fra arbejde, så han kunne hjælpe Nanna.

- Vi har lavet en gameplan. Selv bilen holder taktisk korrekt, fortalte Kasper Sørensen.

Flemming Elbæk gik med rundt til de udvalgte butikker sammen med Nanna og Kasper og ikke mindst tegnebogen med de 10.000 kroner.

Efter omkring 20 minutter var Nanna og Kaspers gameplan fuldført, men da der stadig var penge tilbage gik de hen til Guldsmeden i Borgergade og brugte resten af pengene.

- Vi fik købt både jule- og fødselsgaver, men det var virkelig mærkeligt at bruge så mange penge på så kort tid. Det var helt surrealistisk. Noget, man ikke prøver hver dag, siger Nanna.

Hun plejer at bruge Black Friday til at få købt julegaver på tilbud. I år var det hendes kupon fra Torvets Pølsevogn, som der gav den helt store gevinst-

- Jeg vinder ellers aldrig. Jeg tror, det er første gang det er sket, mener Nanna Marker.

Hun er opvokset i Herning, men flyttede til Grindsted sidste år, da hun har en del familie i byen.

I øjeblikket er hun på barsel med det yngste barn.


Jeg vinder ellers aldrig. Jeg tror, det er første gang det er sket

Nanna Marker, vinder af årets Powershopping i Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce