Annonce
Ugeavisen Grindsted

Navneskift: Intersport i Grindsted bliver til Sport 24

De to ejere af Intersport i Grindsted, Jens Thrane og Kristian Duedahl, forlader kæden for at gå ind i kæden Sport 24. Foto: John Randeris

Fra 1. oktober skifter skiltningen på sportsbutikken på Nørre Torv 1 i Grindsted, der bliver til en Sport 24-butik.

Annonce

Grindsted: Der vil også fremover være sportsbutik på Nørre Torv 1 i Grindsted, men fra 1. oktober er det ikke længere som Intersport. De to indehavere af sportsbutikken, Jens Thrane og Kristian Duedahl, har nemlig besluttet at bryde med den verdenskendte kæde og i stedet valgt den danskejede kæde Sport 24 til. Det sker efter blot halvandet år med Intersportbutikken i Grindsted. - Det har faktisk været en succesfuld tid, men vi har forsøgt at ændre nogle ting i Intersportkæden, som ikke er lykkedes os at få igennem, siger Jens Thrane og fortsætter:

- Vi har derfor set os om efter noget andet, og nu opstod muligheden med et større perspektiv på længere sigt.

Sport 24

Sport 24 er oprindelig startet af tre jyske "udbrydere" fra Intersportkæden.På nuværende tidspunkt findes der 25 normale butikker og 38 outletforretninger i landet, men der kommer således snart 21 nye butikker til.

Modsat Intersport er Sport 24 på danske ejerhænder med hovedsæde i Silkeborg, og Jens Thrane har ejerandele i tre af butikkerne, som foruden Grindsted er i Tønder og Esbjerg.

Annonce

Mange ejerskifte på vej

Udover Intersport i Grindsted har yderligere 20 danske butikker valgt at forlade Intersport til fordel for Sport 24, og det har været afgørende for den lokale beslutning. - Når vi er 21 butikker, som gerne vil skifte kæde samtidig, så får man andre rabatter, end hvis vi havde været selv om det, siger han og tilføjer, at de faste kædeudgifter fremover falder til en tredjedel. Det handler dog ikke kun om økonomi det hele.

- Vi bliver væsentligt mere aggressive med markedsføringen end nu som Intersport. Det kommer til at betyde, at kunderne får flere tilbud serveret i 10-15 kataloger om året, siger han. For kunderne kommer navneskiftet ifølge Jens Thrane næppe til at betyde så meget på den grundlæggende oplevelse. - Jeg har en klar holdning til, at det afgørende ikke er, hvad der står på facaden, men hvem der står bag disken. Vi vil stadig have de samme lokale folk i butikken, som er alfa og omega. God kundebetjening er det, vi skal overleve på i dag, siger han.

Annonce

Først officielt til oktober

De store mærker som Nike og Adidas kommer ikke til at blive skiftet ud, men det bliver der på de mindre mærker. - Intersport har deres egenproducerede varer, og dem kan vi naturligvis ikke længere handle i butikken. Til gengæld får vi nye mærker ind som Fila, Björn Borg og Helly Hansen, siger butikschefen. Kunderne må dog vente til 1. oktober, før de nye varer er på hylderne, for sådan et skifte kræver en vis overgangsfase.

- Vi har allerede købt varer ind til efteråret, og for at være retfærdige overfor Intersport venter man med at skifte, men det er et passende tidspunkt, synes jeg, siger han og tilføjer, at der ikke er udsigt til noget ophørsudsalg. - Men det kan godt være, der laves ting og sager for at markere overgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Grindsted Kirke tilbyder familiekor: - Her skal der synges, klappes og danses i Grindsted kirkes imponerende kirkerum

Annonce